Inca astept setarile alea la sangesa avem si noi glicemia si colesterolul in limite
![]()
Dislikes: 10
Inca astept setarile alea la sangesa avem si noi glicemia si colesterolul in limite
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Iar eu afirm in continuare ce am in semnatura,schimb-urile de cache sunt inutile unui user normal,sky it nu are nimeni pe forumul asta (ia vedeti la schimb de cache) si toti schimbati digi si focus,la ce aveti atatea cereri pe ele? Retoric intreb.![]()
:
Foamea de bani baieti![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Neeea,nu cred!Nu pot sa cred asa ceva,esti numai gelos pe cei cu adevarat pasionati.![]()
:
Hai sa trecem la alt sens al discutiei.
Scopul era sa invatam userii cum seteaza oscam sa nu faca trafic dar sa le mearga bine aparatele.
O parte din discutia asta ar trebui mutata la RSP Club.
Userii pot fi clasificati astfel:
-grupuri de pasionati care cotizeaza pentru a sustine un local mai bun si care altfel ar fi innacesibil
-pasionati care isi permit sa aiba locale puternice si fac zapping pe schimburi
-userii cu un local, necombinati, care sunt cei mai iritati la cuvantul "chache"
-"baietii destepti" care dau linii pe bani noilor veniti sau celor care nu au locale si nici chef de munca
-userii fara locale care ori sunt cotizanti la un gup ori traiesc din pomana unora
Poate nu am descris toate categoriile, dar majoritatea lor se regasesc !
Nu veti putea sa schimbati asta!
Sta in firea omului sa incalce regulile, cele scrise sau cele nescrise.
Last edited by zildan; 19-05-13 at 19:41.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
E adevarat,dar mai e cazul celor pasionati de vandut receptoare cu linii incluse.
Atunci te intrebi: de ce sunt contrat cand afirm ca oscam are probleme?Sunt pe ticket,recunoscute,la noi avem profesionisti cu "setari la sange" care ne spun ca nu e adevarat nimic si cache e bun-bun.![]()
:
Pai si eu am facut schimb cu unul, de fapt 2 care apoi au vandut receptoarele.
Gasca e mai mare pe relatia Bucuresti-Timisoara
Schimba cu mine sau cu altii ca mai apoi sa vanda.
Scoate localul si baga N sau L fake.
Sa presupunem acum ca am de vanzare acele aparate! Le dau la baieti cu tot cu linie pe 1 luna pe un an
Nu se cheama ca fac pay mascat?
Ti-am zis Mihai ca schimband cu cineva care stie sa seteze mai bine oscam vei scapa de nok, nu de tot, va creste in schimb ignore, din cauza userilor care au setat aiurea.
Una e NOK, ca e stresat cardul/peer-ul si alta ignore, deoarece serverul nu-l mai interpreteaza.( invalid reader sau alte chestii)
ps:
Ai solutie la problema mea de mai sus pt CCcam? macar teoretica?
Ai idee cati trec la oscam doar datorita faptului ca pot "pescui" carduri fara reshare?
Toti cobzarii de pe aci care ii doare'n sul* ...
Last edited by piccolo08; 19-05-13 at 21:26.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi