Thanks Thanks:  86
Likes Likes:  111
Dislikes Dislikes:  10
Page 15 of 29 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 211 to 225 of 424

Thread: Dezbatere OSCAM oldpost.

dMd
    Guest

Atunci inseamna ca am intuit bine mai sus.. in legatura cu "sacrificarea" cache si "salvarea" cardului. Daca nu sunt donatori cu reale nu e chache, e drept ca in oscam apare cache atuci cand 2 sau mai multi clienti cer simultan un canal TV la serverul tau .. dar de aici si pana la a primi ECM din aer e cale lunga.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am scris de cererile care vin de la clienti si ce face oscam cu ele cand le trimite catre cardurile din server.Dintr-o cerere face 6 http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post221244 .
    Altfel poti sa imi explici tu mie de ce am atatea cereri cu nok in special de la cei cu oscam?Inafara raspunsului "nu au setat bine",baietii sunt si ei vechi in oscam,tot mai vechi ca mine.
    Daca stii cauza poti trata oscam,daca te chinui sa peticesti doar efectul .... degeaba.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Citeste ce am scris mai sus despre despre dvbapi.
    Cererile masive vin din multics.
    Tu te-ai dat cu multics?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am zis eu ca sursa e oscam?Nici nu ma intereseaza de unde vin,eu le primesc de la cei cu oscam,nu stiu daca vin din dvbapi al lor (nici nu cred) sau de la clienti.
    Uite:
    ...
    17 - cunoscut,local 1802 printre altele,oscam,nok-uri 96%,cereri tot pe 1802
    16 - cunoscut,local 1802 printre altele,oscam,nok-uri 82%,cereri tot pe 1802
    ...
    13 - cunoscut,local 0B02,oscam,nok-uri 91%,cereri pe .... 0B02
    ...
    10 - cunoscut,fara local,oscam din ce stiu (singurul care nu atrage atentia)
    9 - prieten,local 1802 printre altele,oscam,nok-uri 89%,cereri tot pe 1802
    .....

Vezi in screenshot pe ce caid sunt cererile.Sa spuna si altii cate nok-uri au de la cei cu oscam.
    Daca fac cereri pe caid-ul localului lor inseamna ca au card fake?Eu zic ca nu,asa cum am mai spus,ci ii fenteaza propriul oscam.
    :

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

In oscam orice card isi face un cache , schimbi cache ex, nu schimbi de default oscam-ul isi "face provizii" pentru un timp N cat mai scurt si cu o "punga" cat mai mare aici ramane la latitudinea ta.
    Chiar si asa
    cand faci schimb normal de linie intre oscam-oscam oscam-cccam cache-ul functioneaza:

Presupun ca am 20 linii legate pe cardul meu, sa zicem ca e un card "rar" si toti cei 20 peer trag( trimit ECM/primesc DCW) aleatoriu de pe acel card
    Initial numarul de cereri pe card va fi de 20 maxim in cazul cand se presupune ca cei 20 intra instant si cer simultan .
    Acele dcw-uri de raspuns sunt stocate in "cache" -la urmatoarea cerere din partea clientului cardul nu va mai primi 20 de cerei
    ci mai putine, pentru ca deja in cache o parte din dcw-uri stau si asteapta sa fie luate altfel "expira" si cacheul e golit dupa numarul ala de secunde stabilit de noi.
    Cum rezolvi asta pe un card rar? cu CCcam?
    Sau cand ai 100 linii pe un card normal ( ca stiu destui zevzeci care aduna linii de pus la murat ) cum gestioneaza CCcam cardul?

@zmeura
    "fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur!"
    @dMd
    Atunci inseamna ca am intuit bine mai sus.. in legatura cu "sacrificarea" cache si "salvarea" cardului. Daca nu sunt donatori cu reale nu e chache, e drept ca in oscam apare cache atuci cand 2 sau mai multi clienti cer simultan un canal TV la serverul tau .. dar de aici si pana la a primi ECM din aer e cale lunga.
    Normal ca in spate sunt carduri reale , doar nu sunt miracole biblice
    Last edited by piccolo08; 17-05-13 at 15:30.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Faci curat in linii.Sharing inseamna schimb de carduri reale,fiecare foloseste 90% din timp localului lui.Ca sa nu zic 98%.
    Cine vrea sa stea mai mult pe un card sa isi cumpere.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

S-a demonstrat practic ca providerii cu cartonase nd$ merg incomparabil mai bine din servere cu schimburi de chache, si in general pe oscam.
    Eu nu spun ca nu ai dreptate.
    O sa incerc sa blochez setarile de baza la oscamurile compilate de mine pentru imagini.
    Practic sa nu mai poata orice novice sa faca tampenii.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by dMd View Post
    Corect, de ce sa iti omori cardul cand ai donatori onorifici ce iti dau ei din cardurile lor , ca doar am invat acum ceva timp de la un maestru ca gasim CW la taraba .. cache nu vine din aer tot din card vine daca gandim logic.
    Quote Originally Posted by zildan View Post
    Citeste ce am scris mai sus despre despre dvbapi.
    Cererile masive vin din multics.
    Tu te-ai dat cu multics?
    Am facut cu cineva schimb de C in oscam liber , all open pentru test. Vreau sa va spun ca in spatele lui sunt "nume vechi " care ruleaza pay si cam toti sa nu zic 99% sunt neseriosi. Am zis neseriosi.

Eu de la el am primit aproape 100000 de cereri pe 1802 si peste 300000 pe restul in 24 ore, vreti sa dau nume? Nu dau ca nu e treaba mea
    Noi vorbim aici, ne batem capul, "ne amenintam" si altii fac bani pe spatele prostimii, ca altfel nu pèot sa o numesc. Cu 2 dintre partenerii lui care au pay am avut si eu schimb , dar am renuntat pentru ca imi omorau CCcamul in 2 ore.
    Aveau multics gestionar de card aici pescuiau orice.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    3 - Stargate,local 0B02,era pe primul loc la cereri acum 2-3 saptamani cand folosea oscam,nok-uri la greu pe 0B02,acum a trecut inapoi la cccam.Cereri zero fata de cum ma rupea inainte!!!
    Nu poate omul sa-si mai faca un local Full Euroa ca il si dai exemplu negativ pe forum ... ce oameni mai frate , jos comunistii
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Duster
    Guest

Salut la toti am urmarit discutia pe acest thread de la inceput...
    unii sunt fan oscam altii nu...
    Eu un singur lucru nu inteleg... daca la unii nu-i place cum este construit oscam-ul ? de ce nu isi pune mana si invata sa programeze si corecteaza ce nu-i place ?
    sau daca stie pe cineva care stie programare de ce nu il roaga sa studieze si sa il ajute... ?
    OSCAM = Open Source Conditional Access Module ! Deci oricine este capabil sa programeze in limbajul C , ar putea sa-l patchuiasca pentru gustul lui...

Acuma nu vreau sa-l supar pe mine nimeni ! dar de ce nu facem o echipa care ar si contribui la oscam la programare ? sa facem teste sa corectam ce nu ne place etc etc...
    Eu sunt deacord sa ma pun sa invat limbajul de programare ca sa facem un lucru bun... Ce am observat ca majoritatea userilor de pe forumurile cunoscute de specialitate (romanesti) numai asteapta mura in gura ! Offtopic: am patit cazul si la MOSC alte sisteme decat ce avem noi cunoscute...

Concluzie: cine vrea sa foloseasca asa cum este in forma lui actuala , sa-l foloseasca... cine nu este multumit cu unele functionalitati ... sa puna mana si sa invete programare si sa-l corecteze sau sa colaboreze cu cine stie ... Acest topic este cam non sens ca tot timpul invartiti aceiasi subiect fara rezolvare ! Si nici nu va fi rezolvata problemele daca numai stati !

Stima.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca poporul vrea paine si circ atunci sa fie
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Prima data trebuie sa stii ce nu merge bine in oscam si ce trebuie schimbat.Apoi pentru o solutie discuti cu cei de la oscam care sa integreze asta in versiunile oficiale.Eu unul cam asta am si facut,pe aici pe la noi ne tiganim la primul punct: ce nu merge bine in oscam.Cica totul e perfect,nu trebuie schimbat nimic,deci la noi pe forumuri nu ai ce sa faci concret, cat timp nimeni nu se oboseste sa constate ce magarie face oscam.
    Daca e perfect ce sa schimbi?
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Poate acesta este interesul celor de la OSCAM sa faca magarii, zic si eu !

Standard RSP member delsat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Imi explica si mie mai asa ca pentru to(n)ti de ce este timpul difera asa mult,mi-am dat linie de focus din dm 500 in dm 800 cu oscam in care am un tvrhd:
    Last edited by delsat; 17-05-13 at 21:14. Reason: complectare
    vu+zero 4k şi şasă cai frumoşi...

Mentioned
    2 Post(s)

Trebuia sa pui mai multe info, altfel pot sa-ti explic ca pentru to(n)ti
    explicatii plauzibile:
    pentru 1186 si 568
    ai primit cerere multipla pe acel sid si a fost onorata in ordinea cererilor

readerul nestiind sa aleaga tintit serviciul pentru ca nu l-ai pus a testat toate sid-urile rand pe rand

PS:
    Folosind CCcam nu va mai fi nevoie sa-ti pui intrebari retorice

Page 15 of 29 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast