Ca un sfat, ai grija sa ai si dovezi, ca altfel cred ca zbori!
Probabil ca am dovezi de fake cards cu zecile si cred ca fiecare care foloseste oscam poate depista prin interogare caid pe caid , nod pe nod la tot ce intra!

Aici daca esti amic cu partenerul il rogi sa-ti blocheze in amonte cardul sa nu ti-l trimita indiferent ca el are CCcam sau oscam! si pe lantul trofic sa fie eliminat!
Asa se procedeaza cu fiecare card in parte!

si a acelor useri care vand aparatura cu linii si host cu tot!
Un partener vechi, pe care il credeam "loial" schimba cu fiecare pe aici, pe colo, pe dincolo, dupa care cauta clienti si vinde cu tot cu linii.
L-am prins intamplator: un aparat vandut in tara si unul culmea in Italia, IP particular, din aceeasi clasa ca si a mea( de aici am si inteles miscarea).
Nu e la prima abatere, am primit confirmarea si de la altii...L-am scos din lista de schimb si de pe messenger! Daca mai insista sa ma caute ii fac cunoscut numele si nick-ul ( cred ca are vreo 10...trisor innascut, foloseste kpcs si in plus tuneleaza C transformandu-le in N si in oscam, pare un neica nimeni dar...)

un oscam configurat mai bine folosind si alti parametri taie macaroana la seerverele pay adica la acele pay de pe okazii care isi cladesc existenta din schimburile de zi cu zi cu nepriceputi
@lao

Ma intrebai in privat ce si cum! Si iti spuneam cu nume, prenume, host...

Ramanea la latitudinea ta daca le faci publice!