Dislikes: 10
Nu e nici o "lupta impotriva oscam",doar constatarea ca nu au copiat bine protocolul cccam,le-a scapat ceva.
-oscam.ppc are acum sub 400k,se poate pune lejer in combinatie cu orice pe DM500
-oscam vine cu setari default alese gresit de catre team
-oscam are problema discutata aici
-cccam e ramas in urma
Cam atat,in rest renuntati la schimburi cu cei care va fac trafic,asa incheiem discutiile despre pay,etc.Cei cu pay daca au carduri reale si stiu ce sa faca sa se descurce,nu e treaba noastra sa ii cautam,fiecare face ce vrea la el acasa,cu cardurile lui,cu nevasta-sa,etc.Nu e treaba noastra cat timp pe forum se respecta regulile.
:
Mihai uite aici un exemplu simplu, e cazul meu nu vorbesc decat de 2 carduri:
1802:0:2011:2111 N3-mai are si 1880:0:2011:2111:2113
1805:0:8D11 Ntiger mai are si 1802,1804:0-merge in 230 fara beeeccaaa-dar ce fac cu cealalta ca "sharistu' " vrea hop1 si in 230 nu pot cu 256.
Nu incurc capra cu varza? 1802,1805:0-aici e buba? Generez NOK /bad recquest ecc la peer.
In oscam te pun la puncKt dandu-ti doar ce am eu pe local si negand restul, voi avea no match reader sau ignore care oricum nu ingreauneaza traficul! Aici e clou-ul...
trebuie sa priorizez sid si caid? Trebuie!
Cr ignore si ce nu eu am baza +Extra II cum iau eu de la tine doar ce nu am?
Cu oscam iau exact ce nu am si nu iti cer nici un amarat de dcw pentru ca nu trimit ECM la tine pt ce sid-uri am eu!
In oscam combinatia de mai sus e gestionata extrem de usor:
services
1802-ia doar de pe 1802 fara a da cereri de-an sula la 1805
1805 ia doar de pe 1805 exact in aceleasi conditii de mai sus!
Timpi de raspuns : 1802-sci la setari default e optim ttyUSB e cool, la 1805 obtin chiar si mai putin de 150 in ttyUSB
Pentru restul ai dreptate 100%!!! nu au implementat corect(oare?) 3C pentru ca nu au sursele complete nici ei.
Default gresit? Poate doar pentru incepatori si era de datoria noastra sa invatatam masa de useri care sunt doar useri ce sa foloseasca in raport de cardul/nostru mioritic si nu sa-i invatam sa minimizeze, tuneleze sa creeze faKe cum am auzit/vazut si pe situ lu' raposatu KL.
trebuia spus KLARsi de eliminat din start pe cei ce folosesc altfel oscam decat cum e "normal".
Eu schimb si oscam si CCcam total independent. la oscam nu am peeri care se plang ca nu "trag" si nu am gugumani care vor hop haispe'.
---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:37 ----------
Sunt Roman si mananc shaorma cu "detoate" .
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:45 ----------
E gandit bine oscam
64 grupuri
64 services
ce frumos aranjam noi aici totul.
Apoi userul e directionat precis la tinta
cine vrea si schimb de cache stie precis apoi de unde si ce da![]()
Last edited by piccolo08; 19-05-13 at 16:42.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Cum?
Cum stiu de la cine vine fara sa activez debug si sa caut in loguri?..........(0B02:000000:7797/4C): cache3 (10 ms) (0/0/1/6) - HBO Ro
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
La ce iti ajuta?
In ccacheex vezi ce se gestioneaza: intrari, iesiri si HIT.
Am avut zile intregi cand nu m-am uitat pe romani( digi) sau italieni (m7) urmarind alte caids, sky si tivùsat.
Deci hit neseminificativ.
Nu fac papirusuri de date sa vad de unde vine din cacheex.
Nu am certitudinea ca hop 1 de la peer e hop1 si nu "smecherie" la cacheex ce sa mai vorbim.
Ai sa zici ca ma contrazic mai sus. Totusi eu schimb caid cu tine ce am si eu nu fake cel putin pe varianta 1 la 1 acelasi port Cccam/cacheex si nu 2 porturi diferite pe 2 box diferite "teoretic" iau si de pe cardul tau generat in cache-ul tau.
Mode 3 folosesc eu.
De ce sa ma stresez?
Vreau raspunsul la ce am zis eu mai sus, o chestie simpla pt oscam dar complicata tare la cccam.
Cacheex-ul e un routervorba lui Mihai.
Last edited by piccolo08; 19-05-13 at 17:52.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Nu mai scrieti cazuri particulare,99% din cei care trec de la cccam iau si hop2,nu pot bloca restul de sid-uri de pe cardul local pentru ca vin de la altii si vor sa le ia,nu iau numai localele ca sa faca grupuri pe caid-uri (inca o metoda ciudata care tot genereaza nok-uri).
Oscam va putea inlocui cccam cand va functiona ca si cccam,fara 1000 de invarteli care de cele mai multe ori nu dau rezultat.Cccam fara nimic face trafic mult mai mic decat oscam cu matanii langa el.
PS: Setari default aiuristice sunt valabile si pentru incepatori si pentru oricine,ca doar sunt aceleasi.Ca unii stiu ca trebuie sa le schimbe si altii nu e alta discutie,dar nu e mai simplu sa nu mai trebuiasca sa le schimbi?
Nu mai puneti in discutie o problema levelului cardurilor pe protocol cccam din oscam,e clara in ticket.S-au scris pagini intregi degeaba ca nu vreti voi sa fie cum e scrie acolo,ei bine e acolo si punct.Ca oscam face mamaliga cu branza,ca face cartofi pai,important e ca face si altceva ce nu e bine si e suficient de grav ca sa fie atrasa atentie tuturor,sa stie.
Last edited by zmeura; 19-05-13 at 19:14.
:
Inca astept setarile alea la sangesa avem si noi glicemia si colesterolul in limite
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !