Zildan si altii care NU a-ti inteles , va intreb :

- Daca sunteti abonati la 2 operatori autohtoni ( cablu + satelit ) - Pute-ti vizualiza prg tv cryptate pe un tv , comutand doar din domeniu ( dvb-c sau dvb-s ) ?

Sau trebuie intai sa scoateti cam-ul unui operator intai si apoi sa il introduceti pe celalalt
Stiu ca doar la anumite modele de la Panasonic exista 2 x Cam , dar eu unul nu am cum sa verific cea ce am scris mai sus

La DM920 daca ai in receptor cele 2 cam-uri ale celor 2 operatori autohtoni si cu cele 2 plug-in-uri instalate aferente imaginii pe care o folosesti.....
1 - Poti oricand sa comuti doar din telecomanda ce prg tv criptat vrei sa vizualizezi indiferent de domeniu ( dvb-c sau dvb-s ) sau
2 - Poti sa iti alcatuiesti listele cu prg tv criptate , atat de pe dvb-c cat si de pe dvb-s
De exmplu - lista cu prg tv criptate de filme de la cei 2 operatori autohtoni la care esti ab. sau lista de prg tv 4K s.a.m.d
Cred ca acum sa inteles de ce DM-ul920 iti ofera aceasta facilitate destul de usoara , cand esti ab la 2 operatori autohtoni
Nu neg ca poate exista si alte firme/modele de receptoare care au 2 x cam , insa pana acum doar cu DM920 se pot deschide 2 x CI+ autohtone
Vezi bine ca diferiti useri care au receptoare cu 2 x CAM , tot incearca , insa.........mai ales cand vine vorba de portocala

NU vreau sa supar pe NIMENI , dar este un fapt intalnit in practica , chiar daca la unii dintre voi.......si NU vreau sa o considerati o reclama , ci doar o facilitate practica ''personalizata'' sa zic asa DM-ului