Results 1 to 15 of 361

Thread: Orange Romania

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by michael86 View Post
    am reusit cu portocala in dm 900 , functioneaza in acelasi timp cu oscam , trecere de la un program dechis din oscam la CI insesizabil , deschide instant din cam .
    nu reusesc cu vuvuzelele ( duo 4k & solo 4 k ) , urmatorul mesaj :

Ai grija la sharing ca iti suspenda abonamentul, eu am ars 3 bucati

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Ce legatura are CI cu sharingul?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

@ingerash : cand am cumparat aceste receptoare am fost pacalit de "nishte plaghin-uri" , cihelper , etc ...
    dar stii ce inseamna un standard de securitate ?
    exemplu ca sa compilezi un oscam corect :
    lansezi comanda : D3 74 ....... si cardul raspunde cu 9020 - asta inseamna ca Cominicarea I' Inecriptata intre kkam si demodulator (teve) , adica C.I. ;
    lansezi comanda : D3 51 ....... si cardul zice 9000 - asta inseamna ca Comunicarea i imperecheata intre cam si demodulator adica e cripata , adica C.I.+
    so , compileaza un oscam pentru ICAM 092F si vei fi the best !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Haideti spuneti-mi un secret: merge cam-ul Orange in VU+ Solo SEv2 cumva? Tot incerc combinatii si nu-mi iese. Daca nu merge in ce receptoare as putea folosii. Am vazut ca merge in teorie pe DM900. Cum? Puteti sa-mi spuneti si in privat. Nu vreau sa mearga in oscam, vreau pur si simplu sa folosesc un receptor Linux pentru a urmarii serviciile Orange, de preferat pe un STB 4k

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Din pacate ( pt unii ) se pare ca dm-ul 920 e singurul receptor combo care functioneaza practic cu 2 x CI+ AUTOHTONI
    Stiu ca unii au mai scris si despre alt receptor ca ar functiona cu 2 x CI+ , insa cine a incercat cu 2 x CI+ AUTOHTONI NU A REUSIT INCA PRACTIC sa DESCHIDA cam-urile in cauza/autohtone
    Chiar daca sa incercat/instalat cele 2 plug-in-uri dedicate si sa "assignated" operatori/prg tv in cauza , asa cum scrie si Eox80

Eox80 , intai incearca cam-ul portocalei intr-un tv si daca ti-se deschid prg tv la care esti abonat , atunci cam-ul in cauza e activat/initializat
    Imi pare rau sa citesc ca nu ai reusit , chiar dupa instalarea celor 2 plug-in-uri si "assignated" operator/prg tv sa deschizi si pe receptorul Gigabite prg tv portocalei
    Eventual posteaza niste poze asa cum am facut eu in threadul recomandat , sa vedem si noi poate e vreo setare gresita

Standard RSP member eox80's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

@mario08
    Le-am încercat pe rând nu simultan. In tv funcționează perfect. Problema e ca îmi zice doar ca slotul nu întrunește condiiile de securitate cerute de operator. Nu pot sa îmi dau seama de problema deoarece și cardul UPC e tot ci+ tot versiunea 1.3 și funcționează.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Incearca si cauta cele 2 plug-in-uri pentru imaginea/receptorul tau asa cum am facut eu aici :

https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post262434

https://www.sateliti.info/showthread...920-UHD/page19

Standard RSP member eox80's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Concluzie: dupa doua zile de incercari cu diverse magini, cu diverse pluginuri pentru imaginile respective, bineinteles, dedicate stbului meu confuzia e maxima. Doua module ci + ambele vers. 1.3, unul de UPC cablu, celelalt orange satelit, unul merge unul nu merge. Adica mai recis UPC funcioneaza, Orange nu. Le-am incercat succesiv nu simultan. Deci nu mai stiu ce sa cred. Orange imi transmite ca nu intrunesc conditiile de securitate, ba pe open pli7 imi zice ca slotul nu e fully ci+. Totusi upc e aceeasi versiune ci+ 1.3 si functioneaza. aveti idee, cardul de Orange fiind nou, ar trebui sa il initializez in tv in prima faza?