sigur ai nimerit pe alt satelit , foloseste frecventa asta : 12012 / 30000 v 3/4 protv hd
-12265 nu este folosita de orange
sigur ai nimerit pe alt satelit , foloseste frecventa asta : 12012 / 30000 v 3/4 protv hd
-12265 nu este folosita de orange
Last edited by kilowatt; 24-11-13 at 15:58.
In Israel nu cred ca bate.
Verificati spotul (satelitul) care va intereseaza intotdeauna pe lyngsat
![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Am verificat cu satbeams/footprints sunt aproape afara.
Am semnal mic si nu prind nimic la scanare.
Era numai o chestiune de opinie. Nu ca as fi interesat de receptionarea acestui pachet.
Curios este faptul ca si la Thor6 sunt in afara ariei de acoperire, cu mult dar prind Pro TV de pe Focus aici, plus alte canale(Romanesti, Unguresti, etc.) de pe acelasi satelit. Doamne ajuta sa nu le scoata :).
Freesat nu merge aici iar ca sa cumpar... trebuie sa fiu in Romania, altfel... este scump un card.
S-a introdus la Orange TV AXN HD, Axn Blaxk, AXN White, AXN Spin si Travel Channel HD
S-au introdus piste audio maghiara pe cateva canale (am observat pe Eurosport 2 HD, Discovery Science HD, CBS Reality, AXN HD, MGM)
Poate au de gand sa faca un pachet pentru etnicii maghiari.
Noutati Orange TV:
- din pacate lansarea satelitului Astra 5B a fost amanat inca odata, nu a fost comunicata o noua de lansare
- s-a introdus 6 canale in limba maghiara: RTL Klub HD, RTL II, Cool TV, Film+, Muzsika TV, Fish and Hunting HU
S-au prins ca in HARCOV nu au vanzari![]()