Imi place unde şi cum au dat gaura pentru cablu; sunt dotaţi.
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Oare a doua unde ar da-o? (LNB-ul e dual, nu?)
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
Acolo este coltul unei cladiri daca nu ma inseala privireanu imi dau seama cum este fixat suportul pe acel colt
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Gaura nu este in colt, este la limita dintre cele doua nuante de verde - iluzie optica. Vedeti ca antena este prinsa pe aceeasi latura cu reclama Orange.
Coltul cladirii se vede intre LNB si antena.
Credeam ca am vedenii![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Intradevăr, cele două nuanţe de verde creează impresia că gaura este dată fix pe colţ. In imaginea de ansamblu se observă un pic mai bine situaţia.
![]()
Ok,dar cardurili,cardurili unde sunt?![]()
:
Avand in vedere ca deocamdata acest dth nu emite oficial , ci doar are teste , nu o sa apara Orange pe frecventele folosite in teste
Oricum cele 2 denumiri sunt folosite de cand a aparut acest subiect in RO , cititi threadul de la inceput
Deci de unde poate Meridian receptiona dublu prg. tv receptionate de mine ?
Ma refer strict la frecventele/prg. tv enumerate de el mai jos
Tot in imaginea de ansamblu (ca si in toate celelalte imagini) se observa foarte clar unghiul de inclinare al LNB-ului.
Si unghiul este cam EXACT pentru satelitii de la 0.8-1 grad, in nici un caz NU ESTE pentru 31.5 !
Adica antena aia din poza este CLAR ca e folosita pentru Focus sau Digi.
Daca tot bagati aici vrajeli cu poze, macar faceti treaba cum trebuie pina la capat.
Eu stiam ca Globecast e un privider care are tp-uri pe mai multe pozitii si sub/inchiriaza la altii inclusiv pt feed-ri,iat Harmonic e marca de encodere .
Un GigaBlue si ma refer doar la Globecast si Harmonic , care sunt ale lui Orange , fiindca in rest mai sunt si ati provideri pe acest satelit
De fapt scanarea sa facut strict doar pe acele frecvente enumerate de Meridian , insa nu sau gasit si atatea prg. tv precum a scris el
Meridian cu ce device/receptor ai scanat/receptionat , de ti-a iesit un numar dublu de prg. tv fata de mine ?
Ce folositi pt scanare de va intra doar 2 canale pe 11758 care nu sunt S2?De la org am ca mario ,dar am si ceva ucrainieni si pro-ul are 13 sau 15 canale tv cu cele pt bulgaria.
Interesant , vad ca tu poti receptiona dublu numarului de prg. tv pe care le receptionez eu , doar 27 fata de 53 ale tale
Nu cred ca se pune prb. de semnal atata timp cat la mine imi arata intre 92-95%
Ca provideri am in continuare Globrcast cu 23 de prg. tv + 2 prg. tv free de pe 11758H ( Euronews si France 24 in Engleza ) si Harmonic cu 4 prg. tv
Eu am in ordinea frecventelor scrise de tine asa :
- 12012 - 5
- 12090 - 5
- 12246 - 5
- 12324 - 6
- 12402 - 3
- 12480 - 3
Scanare manuala pe fiecare frecventa si scris rezultatul aici, offset de 90cm in Bucuresti