mai demult parca un an in urma a fost un topic legat de recuperarea de date de pe partitii , parca @zmeura era cel care rezolvase problema , cauta prin posturile vechi si tre sa gasesti ceva ....
Salut,
Are cineva vreo idee cum as putea recupera fisierele de pe un hdd care in prealabil avea 3 partitii in felul urmator: c (windows) d si e (spatiu cu date) si f partitie pregatita pentru a instala ubuntu, toate partitiile ntfs. Am intrat cu live cd in operatiunea de instalare a sistemului linux, am sters partitia libera destinata linuxului, am creeat partitie swap + partitie pentru sistemul linux, am inceput instalarea. Cand spre final am primit o eroare cu booloader.
Fiind in graba am reinitiat instalarea, dar de data asta ubuntu si-a creeat fara sa ma mai intrebe o partitie de 8Gb si restul spatiului de pana la 700 Gb mi l-a grupat intr-o singura partitie.
Am scos hdd-ul din laptop, am pus hdd si acum vreau sa incerc sa recuperez datele pe care le aveam in cele 2 partitii d si e. Cand il cuplez la laptop printr-un cablu usb imi spune ca hdd-ul nu-i formatat. Am incercat cu r-studio de exemplu si imi vede partitia de 8Gb si cea de pana la 700Gb.
Mai am vreo sansa sa recuperez ceva fisiere?
mai demult parca un an in urma a fost un topic legat de recuperarea de date de pe partitii , parca @zmeura era cel care rezolvase problema , cauta prin posturile vechi si tre sa gasesti ceva ....
Rezolvi cu R-Studio. Il gasesti pe www.filecrop.com. S-a mai dezbatut p-aci:
http://sateliti.info/showthread.php?...rtitie-corupta
IMPORTANT: Nu mai face nici un fel de alta operatie (scriere, reformatare, stergere de partitii, etc) pe HDD-ul respectiv !
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
la postu asta ma refeream , vorbeam din memorie si am facut o confuzie intre autori
Multumesc pentru ajutor,
Intr-adevar am reusit sa recuperez cu R-Studio versiunea 6. Mai folosisem prin 2003 programul asta si nu stiam ca a reusit sa-si pastreze eficacitatea.
Totusi nu a reusit sa-mi recupereze particia C: insa aici nu aveam niciun fisier stocat.
Va salut,
Si eu cind am recuperat fisire unui prieten ca au aparut baduri pe hdd si avea poze cu copii de cend erau mici pe comp, cu R-studio a recuperat 95% din fisierele dorite.
Mie imi recupereaza si unele fisiere pe care le stersesem. Nu am sesizat sa nu-mi fi gasit vreun fisier de pe partitiile D,E.