Partenerul tau are in cccam.cfg
sau si mai mareMINIMUM DOWNHOPS: 1
Adica nu ia nimic fara reshare de la tine, si se pare ca tot ce dai tu, in afara de local, e fara reshare.
salutari,o intrebare:
am un server cccam cu 2.1.3 in un dm 500s,cu local 0b02 focus,la toti ceu cu care schimb am dat linia C asa la urma : no { 0:0:2 },iar linia F este F: user pass 2 0 0 { 0:0:2 },toate bune la toti, insa un client se plange ca ai apare doar un singur card (localul) in hop 1 in rest nimic(clientul are server ubuntu cu cccam 2.1.3 + oscam), are cineva vreo parere?
Partenerul tau are in cccam.cfg
sau si mai mareMINIMUM DOWNHOPS: 1
Adica nu ia nimic fara reshare de la tine, si se pare ca tot ce dai tu, in afara de local, e fara reshare.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Daca ai pus linia asa ar trebui sa primeasca de la tine si hop 3, nu doar 2. Alti peeri de ai tai te vad la fel ?iar linia F este F: user pass 2 0 0 { 0:0:2 }
In general la schimb se da localul cu drept de reshare si cardurile primite la care tu ai drept de reshare - inca o distanta.. de acolo acele carduri teoretic nu mai pot fi sheruite.
In cazul tau apar urmatoarele situatii:
1. depinde ce reshare ai tu la liniile primite
2. daca acel client a ales sa ia doar localul de la tine , atunci asta are. (3C - MINIMUM DOWNHOPS: 1 ; Oscam - cccmindown = 1)
3. daca acel client a dat la randul lui o alta linie din ubuntu in receptorul local, atunci iar este normal sa nu vada decat localul.
toti ceilalti cu care schimb vad de la mine si hop 2 si hop 3, (am testat),doar cel in cauza vede doar localul,si cum ziceam mai sus la toti am dat liniile la fel
Sa-si verifice el setarile (in serverul ubuntu cu CCcam + Oscam), daca ceilati te vad cu cartile normal - problema este la el in setari.
asa i-am zis si eu ca avea asa la linia mea:
[account]
user = user
pwd = pass
caid = 0B02
uniq = 2
group = 1
ident = 0B02:000000
cccmaxhops = 1
cccreshare = 2
numusers = 1
penalty = 1
i-am zis sa modifice cccmaxhops =1 , in =2 si sa verifice dupa
El a ales .... caid = 0B02 ; ident = 0B02:000000![]()
Beton.
pai si cum ar trebui sa fie?
Nimic?![]()
Sa stearga caid-ul si identul de la focus pus acolo... oscamul iti da ceea ce-i ceri. Focus (adica localul) a cerut localul il are.
Ok,multumesc mult.O seara buna!