Dupa 600 de ani un alt Papa isi da demisia. Papa Benedict al IX-lea- a anuntat ca isi va da demnisia incepand cu 28 februarie 2013.
Care sunt motivele vom vedea .
Dislikes: 0
Dupa 600 de ani un alt Papa isi da demisia. Papa Benedict al IX-lea- a anuntat ca isi va da demnisia incepand cu 28 februarie 2013.
Care sunt motivele vom vedea .
Patriarhul Daniel s-a interesat, discret, care e salariul pe care il primeşte Papa
SursaLa scurt timp după ce Papa Benedict al XVI-lea a anunţat că demisionează, Patriarhul Daniel i-a trimis Suveranului Pontif o scrisoare, in care se arata interesat de salariul pe care il are la Vatican. “E un gest firesc din partea mea, să aflu ce sumă pierde lunar Papa Benedict al XVI-lea după ce renunţă la Sfantul Scaun”, a explicat Daniel după ce presa a aflat conţinutul scrisorii sale.
Prefericitul spune că e conştient că nu are nici o şansă să-i ia locul lui Benedict al XVI-lea, insă spune că e firesc să profite de ocazie, pentru a face o comparaţie intre el şi Suveranul Pontif. “L-am mai intrebat in scrisoare dacă primeşte salarii compensatorii – şi, dacă da, cate – sau dacă are asigurare medicală privată. Şi dacă are bonusuri de performanţă.”
Patriarhul Daniel s-a arătat interesat şi de caţi cai putere are papamobilul. “Vreau să ştiu dacă sunt mulţumit de limuzina mea Mercedes, sau dacă trebuie să imi comand o alta, mult mai puternică. Sunt preocupări absolut fireşti pentru un patriarh al Bisericii Ortodexe Romane, chiar dacă omul de rand nu le percepe aşa”, s-a explicat Daniel.
fara sa nasc polemici , doar citit ca atare :
Verdict: vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii!
Verdictul final a fost pronuntat in cazul de justitie penala impotriva Vaticanului si Canadei pentru genocid. Papa Benedict (demisionar) si prim-ministrul Canadei au fost gasiti vinovati de crime impotriva umanitatii si pedepsiti cu 25 de ani de inchisoare. Curtea de Justitie ordona ca ei sa se predea pana la 4 martie 2013, sau vor fi arestati. ...
Aceste audieri au relevat dovezi clare si de necontestat cu privire la existenta unei conspiratii criminale masive constituite din institutiile conduse de acuzati prin care a fost comis si ascuns un genocid asupra a intregi generatii de copii, in asa-numitele scoli rezidentiale nativ-indiene din Canada. Niciunul dintre acuzati nu a contrazis sau pus la indoiala acuzatiile ce le sunt aduse in mod public inca din septembrie 2012, si nici nu au oferit dovezi pentru sustinerea nevinovatiei lor in fata Curtii. "Tacerea lor mi-a spus multe. De ce oare oameni nevinovati nu si-ar apara reputatia atunci cand sunt acuzati de asemenea crime teribile?" a observat unul dintre jurati, originar din Anglia. "Aceste crime au avut ca victime niste copii, si faceau parte dintr-un plan rece si calculat care urmarea sa extermine pe nativii indieni care nu erau crestini. Iar acuzatii inca ascund si acopera toate aceste crime, chiar si astazi. Asa ca trebuia sa facem mai mult decat sa le "batem obrazul". Intreaga masinarie de teroare condusa de bisericile finantate de stat care se afla deasupra legii, trebuie sa inceteze, pentru ca inca mai sunt copii care sufera de pe urma lor."
detalii si pe aici : http://www.antena3.ro/externe/mandat...ii-205526.html
... ar fi un inceput de sfarsit !