Dislikes: 0
Eu cred ca cel mai bine, pentru a evita anumite probleme si pt a avea unele avantaje - bagi cardul intr-un rec cu linux (dm 500) si in functie de acesta iti alegi celelalte receptoare compatibile.
De fabricat nu se mai fabrică, dar sh s-ar putea găsi, mulţi renunţand la SD in favoarea HD; chiar şi tu după un timp vei gandi la fel.
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
Buna ziua!Am un card de la focus si doresc sa fac sharing in intreiorul casei prin wirelles cu spliterul wtr-1 (e mai greu de tras cabluri) la trei tv am doua globo de la akta si un amiko 8240 dar nu am reusit sa conectez decat doua (fie amiko + globo, fie globo+globo), as vrea sa stiu daca se poate face ceva. mi s-a mai spus ca trebuie sa fie de acelasi fel receptoarele ce-mi recomandati? eu as vrea amiko ca imi place cum lucreaza insa am vazut ca unele modele nu au acel 12v pt alimentarea spliterului iar ca sa mai cumpar doua amiko 8240 nu ma mai tine buzunarul vreau ceva mai ieftin dar sa fie hd. va multumesc!
Amiko e brand-ul actual al receptoarelor Globo şi Opticum; am testat legătură locală prin RS232 intre Amiko SHD-8000 (card Conax) şi un Opticum 4000C, funcţiona corect. Posibil in cazul tău să nu fi setat corect receptorul master (postează setările din receptoare) sau să ai probleme cu unul dintre wtr-uri. Confecţionează-ţi un cablu serial pentru sharing local (poate fi şi scurt, receptoarele le poţi proba la un loc in aceeaşi incăpere) şi vezi dacă persistă problema.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Quote inutil
Multumesc ! wtr-urile sunt bune le-am schimbat intre ele. Am cerut ceva explicatii de la firma de unde le-am luat si mi-au spus ca trebuie sa fie receptoarele acelasi model. de setat le-am setat corect. cardul se afla intr-un globo care e la mijlocul distantei pt ca in amiko am pus nu card de la tvr ca cei de la focus nu dau tvr hd . functioneaza doar client 1 indiferent ce receptor incerc sa conectez pe celelate nu merge. pt varianta cu cablu nu am cele necesare ca sa fi facut testele. orucum mersi pt informatii!
Last edited by val; 22-04-13 at 17:55. Reason: Punctul nr. 12 din Regulament