ia incearca si cu scam . isi va face si update ! iar daca il pui intr-un cam conax .......... va mege si in cccam.
ia incearca si cu scam . isi va face si update ! iar daca il pui intr-un cam conax .......... va mege si in cccam.
Last edited by niscu; 02-02-13 at 19:01.
Vezi ca ai ceva probleme ori cu cardu (exista versiuni de card care raspund la 70ms si versiuni la 350 ms, ambele extreme), ori cu frecventa readerului din dreambox.
Pune cardul in oscam si serverul il faci tot pe oscam. Nu stiu exact cate linii duce oscamu pe aparatul tau, din testele mele pe cateva servere in ultimele zile, e mult mai stabil si adaptabil un server oscam!
E dtrept ca a durat 3 ani, dar .. se vad rezultatele muncii entuziastilor si programatorilor la proiectul Open Source Conditional Access Module.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Update i-am facut in prima luna cu dccamd pe dm500.
S-a facut rapid si bine.
Luna asta i-am facut update cu scam 3.60 pe dm800se si... aceasi poveste: cu cccam ecarn negru, in oscam merge dar merge prost, repet indiferent de cititorul folosit, intern in cazul dm500 sau la dm800se in ambele.
Incerc sa gasesc un alt card sa fac proba cu el.
Ciudat este ca acesta este nou...
Salut. Ai rezolvat ceva? Exact aceeasi problema o am si eu. Card nou merge brici in orice cititor de Conax. Eu il am pe TV Samsung cu cam corespunzator acum. In dm500s si dm500hd nu vrea pe cccam. Cu scam il vede si merge bine. In Oscam am incercat pe Amiko Alien, merge doar pachetul de baza.......ciudat deoarece cardul este full. Cred ca cei de la Focus au reusit sa le blocheze oarecum.... sa nu mai mearga in share. Din pacate treaba asta o sa-i coste. Multi din cei care au card Focus il tin pentru ca merge in share si in felul asta au acces la programe de afara. Au ce sa dea la schimb.Eu mai am un card mai vechi, care merge bine mersi in cccam.........deocamdata
Last edited by mar71a; 07-02-13 at 23:44. Reason: greseal de ortografie
Eu nu cred ca au reusit sa le blocheze "oarecum in share" cei de la focus, ei momentan iti lasa libertatea sa alegi un receptor compatibil fara a pune restrictii, deci e total contradictoriu cu afirmatiile tale. Nu cred ca au vreo vina ca se mai defecteaza un card sau ca setarile facute de abonat sunt aiurea. Momentan e singurul dht care a activat si cardurile "abonatilor ocazionali", iar cei care paltesc un abonament la ei o fac tocmai pentru portabilitatea cardului si pentru pachetele de canale continute, nu neaparat ca sa le ofere posibilitatea sa vada canalele din afara.
Stiu ca sunte-ti meseriasi.....dar.......Se poate sa fie de la mine.............Am doua carduri Focus.....................Unul merge de rupe................Celalalt nimic..........Ce setari sa schimb??????......................am incercat cu frecventa...............atat Nu am zis ca blocheaza cardul cu un anumit aparat, doar ca nu mai merge in share....
Last edited by mar71a; 08-02-13 at 10:07.