Results 1 to 15 of 38

Thread: Recuperare date hard disc Dolce tv

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

deci am intrat in posesia unui PVR HD
    nu imi place sa fac reclama, unui anumit box, dar in cazul acestuia chiar trebuie.
    modelul Kaon 2210-000229, este super ok, { este un box similar unui VU, cu procesor Broadcom 97335 sau mai mare , cu mufa de Jtag pe placa, }
    2 turnere, active . { posibil unul pe H si al 2-lea pe V , sau pot sa fie independente - nu am verificat- nici nu are prea mare importanta pentru utilizator }
    -----
    are partial, incarcat softul in el inainte de inregistrare pe contract.
    atat cat are in el, {soft } in faza de stoc operator, nu permite conectarea lui la LNB. { pentru programe FTA ]
    Permite modificarea Entry point, doar ca recul afiseaza nivel semnal Blocat { un Lacat }
    ---
    operatorul, isi trimite, spre box, varianta actualizata de soft. {in momentul inregistrarii contractului in server }
    ----
    ulterior { 2-5 minute }, se trimite EMM de imperechere BOX cu serial card- si receptorul devine Full functional.
    -------
    referitor la inregistratea, pe HDD, fisierul care se formeaza pe HDD, foloseste CAM, cu cardul impercheat cu Boxul !!! inregistrarea daca se doreste vizionarea, ulterioara, NECESITA CARDUL, CU SERIALUL IMPERCHEAT -cu Boxul - nu suporta un alt card Dolce cu alt serial.
    Este identic cu conserva de SKY PVR ca principiu. Identic, ....
    -------
    concluzie: am avut o foarte buna impresie , fata de acest Box , distribuit de Romtelecom.
    FELICITARI celor care au luat decizia - punerii in piata a acestui PVR , 2210-000229 ca echipament uzual , al lui Romtelecom.

Pacat ca nu au in grila mai multe canale HD, si ca trebuie sa accesezi un pachet VARIAT{baza 62 canale}, EXTRA {79 canale} ori MAXIM {104 canale }, la care trebuie sa adaugi optiuni HBO, HD, Unguresti, etc. care se adauga la costul pachetului de servicii achizitionate deja.
    Este doar un artificiu comercial , ca opreratorul sa mai mulga ceva Bani de pe client-- in loc sa specifice CLAR CA pachetul MAXIM + nu are incluse canalele XYZ din grila TOTALA.
    de asemenea OPERATORUL MAI BINE AR FACE PACHETE HD grupate DISCOVERY TOATE, SPORT HD TOATE, nu sa le mixeze ca un rahat, in diferite grile, care niciodata nu vor cuprinde toate cerintele CLIENTULUI.

cam asta este de spus despre acest PVR al lui Romtelecom

repet, este o conserva, deosebit de reusita, si o recomand cu caldura si altora, care vor sa pastreze inregistrari personale pe HDD,.... si este foarte stabila .

si incep meciurile de Tenis, va rugam nu deranjati ))

Last edited by polimer; 26-08-14 at 19:59.