Results 1 to 15 of 43

Thread: this service doesn't currently send a signal

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    Eu am pus cablu simplu ecranat la 60m, acuma vreo 5-6 ani si nu aveam probleme. A da era sa uit era si motor h-h care se invartea. Pe vremurile alea mergeau multe cu chei

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
    originea cablului posibil sa nu fi fost China sau "stil" China, pentru ca acum sunt foarte putine fire la ecranare si chiar firul central(miezul) este subtire

cand cumperi trebuie sa vezi cate fire sunt la ecranare si cat de gros e "firul cald"(cel central)

Quote Originally Posted by kosar View Post
    Eu am avut un LNB care in timp de umezeala dadea fenomenele pe care le descrii tu aici.

Doar anumite TP-uri faceau figuri, cand era uscat mergea fara probleme.
    Interesant erau tp-uri slabe care in acel moment functioneau fara probleme, si erau tp-uri cu semnal puternic unde se intreruprea.
    Am schimbat lnb-ul si nu au mai aparut aceste probleme.
    Am sesizat ca e lnb-ul, pentru ca pe o farfurie mai mica, semnalul era maxim si pe cel cu probleme la limita, desi farfuria era mult mai mare.
    La o antena boom unde am reglat super bine antena cu aparat de masura profesional . Instalatia de satelit mai avea un spliter cu 4 iesiri cam pe la 10 metri de antena( ceea ce mai taia din decibelii semnalului) , nu intrau cateva programe pentru ca o parte a cablului era de proasta calitate (era o instalatie facuta pentru digi care functiona, dar la boom tv nu vroia sa intre toate canalele pentru ca receptorul de boom ca si cel de dolce e setat sa nu arate imaginea atunci cand calitatea semnalui este mai redusa) si cand am schimbat bucata de cablu dintre antena si spliter cu una din cablu triplu ecranat a functionat si toate canalele la boom tv
    Last edited by horatyu; 14-07-13 at 13:52.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"