S-a amanat pentru 18 martie.
A.M.R 2 Zile pana la "marea" trecere in dvbs2 mpeg4...Si uite asa aia care au "carduri" pt. antene nici macar ce CAID au nu au putut sa zica.Cu sha re nici atat,ca sunt "fta".Si uite asa ne dam seama ca era vorba despre antena international,pe care vor s-o "introbage" la freesat in pachetu' pentru pro**i.
S-a amanat pentru 18 martie.
Poate o lasa si ei dupa 1 Mai.
cată incompetenţă...
Noul conax va fii un 2.7 din cate am auzit sa testat un card pe un receptor conax care dupa mai putin de un minut se blocheaza cu acest card, sar putea ca, pachetul freesat sa prea si antenele in pacetul actual si sa avem un simulcrypt.
..::EGAMI TEAM::..
Cum ziceam:intakkt face studii de piata pe fotumutile dedicate;ete' ca nu prea mere vrajeala...Daca vor si bani ca sa spele creierele
celor saraci cu duhul...asta e nesimtire crasa
Last edited by konstantine; 29-01-16 at 00:15.
cred ca se bucura mult toti cei din intact de cita atentie li se da odata cu modificarile la transmisie. Sa vedem modificarile ,sa le cripteze si dupa sa discutam .Cum au disparut de pe thor ,posibil sa dispara si de pe la multi cablisti.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
nu erai tu ala care nu credeai?
Ce caid e cardu ? Care e versiunea de conax adoptata ?
..::EGAMI TEAM::..
Azi n-am putut decat sa fac poze.Verific maine si va anunt.Ce stiu ca e conax si merge in orice receptor.
date receptie pachet intact: satelit eutelsat w2 16 est, frecventa:11131 ,polarizare verticala, s.r:16593, fec 2/3