Coltul stanga,sus contine o imagine aplicata(antetul AG),al 5 -lea paragraf contine cuvantul "present" care nu prea exista in limba romana,asadar...ori e sondaj de piata pe forumurile dedicate ori e un spoof. Vezi foto de la postul#1
Nu am gasit nici urma de semnal DVB-S sau S2 pe 11131 V 16593
Coltul stanga,sus contine o imagine aplicata(antetul AG),al 5 -lea paragraf contine cuvantul "present" care nu prea exista in limba romana,asadar...ori e sondaj de piata pe forumurile dedicate ori e un spoof. Vezi foto de la postul#1
Last edited by konstantine; 31-01-14 at 01:42. Reason: graba
aliosatvd, pozele sunt facute de tine?
Nu vreau sa fiu carcotas, dar uitandu`ma mai bine la poze, par sa fie niste hartii/cartoane imprimate. Pozele de acest gen (rezolutie proasta, miscate, lumina proasta) se fac exact in astfel de cazuri, cand se incearca inducerea in eroare.
Cateva observatii:
- contactele de pe smartcard nu luciesc
- distanta dintre logourile A1, A3, etc nu este uniforma
- dreptungiul alb pe care ar veni seria cardului nu mi se pare ca este perfecta + apare un fel de umbra pe marginea ei, ca si cand ar fi o bucata he hartie si nu imprimata.
- acelasi dreptunghi este prea mare fata de suprafata cenzurata (zgaraiata) in paint
- cropul diferit al imaginilor, redenumirea fisierelor pentru mine inseamna o intentie de fotomanipulare (de proasta calitate)
- redenumirea fisierelor, stergerea exifului, etc = fotomanipulare.
Scuze daca ma insel, nu este nimic personal.
Sper că la baza zvonului să nu stea confuzia intre DVB-S2 şi HD. Antena va trece la standardul DVB-S2 dar asta nu inseamnă că va transmite HD. Antena a transmis deja operatorilor de cablu o inştiinţare cu privire la etapele de testare a noilor parametrii de transmisie (14 februarie 2014, intre orele 02:00 - 04:00; 21 februarie 2014, intre orele 02:00 - 04:00; şi 28 februarie 2014, intre orele 02:00 - 04:00 ). Incepand cu 4 martie 2014, orele 02.00, toate canalele vor fi criptate in Conax.
Cei de la UPC au trimis o notificare catre CNA ca ei nu investesc din nou in echipamente (DVB-S2) pentru a distribui canalele Intact, cei de la Intact mizeaza ca fiecare distribuitor CATV este obligat de legea "must carry" sa distribuie aceste canale in reteaua proprie. Cei de la Intact nu asigura echipamentele de receptie, doar smartcardul este dat in custodia operatorului.
Bine au facut cei de la UPC.
O sa va convingeti singuri. Pozele nu sunt trucate au fost facute cu un telefon cu o camera mai......slabuta. Receptorul cu care sa facut receptia a fost un AMIKO.
http://s935.photobucket.com/user/ali...d642b.mp4.html
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
http://s935.photobucket.com/user/ali...4a6dc.mp4.html
http://s935.photobucket.com/user/ali...987cc.mp4.html
Sa auzim numai de bine !!!
Last edited by aliosatvd; 31-01-14 at 21:46.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Nelămurirea mea rămane: va fi HD (rezoluţie 1920x1080) sau doar acelaşi SD comprimat MPEG-4.
Doar pt A1, Euforia si Antena Star conteaza asta.
Sectantii pastorului nu sesizeaza calitatea imaginii pe A3.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Tot nu m-ai convins,e simplu sa pui un stiker pe un card;printezi,lipesti si gata...In cazul in care gresesc imi cer scuze
sunt originale va asigur eu
eu colaborez cu o firma de cablu din zona de la noi si de acum 3 saptamani au fost trimise cele 5 cartele, sunt exact ca cele din fotografiile puse aici de aliosatvd
icepand din 4 martie trec la conax si dvb-s2 pana atunci se fac teste
Dacă ne spui cum se comportă in share caştigi respect şi mulţumiri de la toată lumea. Incerci?
Acolo sunt oameni angajati cu carte de munca,
La A3 stau "telespectatorii geniali" cu gura cascata si acumuleaaza frustrari !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
pot incerca cartela in share in momentul in care se codeaza programele ,deocamdata sunt la liber pana pe 4 martie