Ideea implementarii Android pe receptoare satelit mi s-a parut una buna, din pacate pe Azbox Me care s-a lansat de mai mult de un an nu s-a mai concretizat, ca daca stiam nici nu-l mai comandam pe vremea aceea, dar exista in continuare o promisiune din partea unor magazine de gen din Romania ca totusi se lucreaza la partea Android si mi-am zis sa am putina rabdare..
Acum,surpriza mare vazand filmuletul cu Golden Media Hypercube, mi se pare o idee care nu e practica deloc. Deci avem Openpli daca ne intereseaza vizionatul programelor TV transmise prin satelit, deschiderea lor prin CS si unele pluginuri binecunoscute si folosite de toti cei care folosesc imagini E2 (Youtube,Webmedia,etc.), iar pe de alta parte avem aplicatii Android si atat. Problema e ori, ori.Daca era numai sistem Android care putea sa manipuleze si partea de live tv era ok.Totodata timpul in care se trece de pe un sistem pe altul (E2-Android)mi se pare foarte lung.
Pentru mine asta nu este o solutie viabila si din pacate nu ma poate convinge sa investesc intr-un asemenea aparat.
PS. Un aparat la banii astia lansat sa aiba urmatoarele deficiente la lansare?
Existing Bugs in this SW Version:
1:In Radio Mode no sound.
2:HD recording - in playback have some freezers.
3:Scrmabled recording no working at moment (because of CI).
4:If STB get "Greenscreen" sometimes loose the Tuner please make Newstart in Menu.
5:CI no working yet
We work out this problems and will support new SW asap.

Reply With Quote