Era pe undeva o discutie ca se poate ,de aia am intrebat si in mod normal teoretic pot fi mai multi clienti.
Era pe undeva o discutie ca se poate ,de aia am intrebat si in mod normal teoretic pot fi mai multi clienti.
AU la cartela FreeSat va fi ca la TVR ?
Am observat astăzi că unii distribuitorii de cartele FreeSat au pulsat un pic şi au mărit grila de programe la 67 de canale.
![]()
Au dat de la ei ca sa fie, au uitat sa precizeze " canale FTA libere la receptie" care nu sunt incluse in pachetul FreeSat !
Cat de curand ii depasesc pe toti ceilalti la numar de canale.
:
Daca emiteau si ei pe Hotbird sigur se gasea din cei care distribuie si instaleaza echipamentul sa spuna ca au cea mai mare grila de canale dintre toti operatorii DTH din Romania..
Se rezolva cu LNB monoblock,nu le mai da idei.![]()
:
139 de ani sa stea , o cartela TVR consta 50 de lei si ei doar 39 de lei iti fac reducere/considera cartela TVR
Sa modifice/adauge prg. tv noi la grila existenta si nu free ca peste jumatate din grila actuala
Dau 139 de lei ca sa receptionez doar 6 prg. tv cryptate , restul din 22 de prg. tv , fiind free = hotie mioritica
Nu zic ca si celelalte dth-uri mioritice ar fii mai presus la ''hotie'' , insa au o grila mai bogata/diversificata si in unele cazuri si preturi acceptabile
Pai ce sa faca si ei , relame si reclame , insa nu sunt constienti ca au demarat deja ''cu un picior in groapa''
Cartela tvr pleaca dela vreo 50 de lei in sus daca vrei sa o cumperi si ei iti reduc doar 39 de lei , vorba cuiva de aici , mai bine lipsa , ca oricum restul celor 500 de prg. tv le pot viziona si fara sa fiu abonat Freesat
Cum si-au facut reclama cu LNB monobloc 16-13 , e clar ce se poate si 16-19 pentru canalele germane, deci potential ar exista, problema lor este DVB-S2...
Libertatea vine din...cer !
Activarea cartelelor TVR pentru recepţia canalelor FreeSat se poate face acum foarte simplu on-line (necesită plata diferenţei de 139lei).
![]()
12547, v, 6000, qpsk, 3/4
Invatati,invatati si iar invatati !!!