Cred ca a fost o gluma cu aia ... primii 100.
Cred ca a fost o gluma cu aia ... primii 100.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
ce se mai aude de freesat? au inceput distribuirea de cartele? parcă era un zvon că incep de pe 1 mai 2013 oficial.
Pai distribuitori autorizati nu ne zic nimic ?
Era pe undeva o discutie ca se poate ,de aia am intrebat si in mod normal teoretic pot fi mai multi clienti.
AU la cartela FreeSat va fi ca la TVR ?
Am observat astăzi că unii distribuitorii de cartele FreeSat au pulsat un pic şi au mărit grila de programe la 67 de canale.
![]()
Au dat de la ei ca sa fie, au uitat sa precizeze " canale FTA libere la receptie" care nu sunt incluse in pachetul FreeSat !
Cat de curand ii depasesc pe toti ceilalti la numar de canale.
:
Pai ce sa faca si ei , relame si reclame , insa nu sunt constienti ca au demarat deja ''cu un picior in groapa''
Cartela tvr pleaca dela vreo 50 de lei in sus daca vrei sa o cumperi si ei iti reduc doar 39 de lei , vorba cuiva de aici , mai bine lipsa , ca oricum restul celor 500 de prg. tv le pot viziona si fara sa fiu abonat Freesat
Cum si-au facut reclama cu LNB monobloc 16-13 , e clar ce se poate si 16-19 pentru canalele germane, deci potential ar exista, problema lor este DVB-S2...
Libertatea vine din...cer !
12547, v, 6000, qpsk, 3/4
Invatati,invatati si iar invatati !!!