Last edited by delta2k2; 21-05-13 at 13:21. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Plus echipamentul, ne duce la un pret de ? Oare se merita acum la ceea ce ofera ?
484 lei
Last edited by delta2k2; 21-05-13 at 14:00. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Destul de săracă grila, dar şi preţul e pe măsură : 178 / 12(luni) = 15 lei/lună.
Desigur ... dacă ai deja echipament propriu.
Zicea @gladix mai sus a fost doar un test de 10 min se pare ca la nimeni nu e/a fost semnal
Eu am un prieten care are si el un prieten cu card , dar nu mi-a deschis decat 10 secunde
![]()
atit a avut subscriptie/10 sec hai un minut/cica omul a vindut ceva carduri deci doritori sint
Se pare că mai nou se poate activa FreeSat şi pe cartelele TVR. Pe www.freesat.ro a apărut următoarea informaţie:
![]()
Cardul de la freesat merge direct in 3C? sau trebuie alt cititor? Ma intereseaza doar pentru uz local![]()
nu merge, are acelasi format ca si cardul tvr.
unde merge tvr merge si freesat.
o lamurire rogu va
ce i cu freesatu asta?asa de prost merge in share?
ecm time foarte mare...desi pleaca frumos insa ajunge si la 2 000 unde normal ca crapa....durata de lumina dureaza pana la 2 min max
al doilea aspect e ca mia mereu sare in 0B00
mi am pierdut o zi intreaga sa deslusesc misteru acestui mare provider...sant oare liniile asa de rele pe acest provider?setari proaste la partenri?au dat drumu si la freesat desi nu e platit pe cardu de tvr?ca asa pot sa dau si eu drumu la freeesat pe cardu de tvr si deschide cateva secunde
mersi frumos
eu am local freesat , ecm pe local este bun in jur de 140 ms in reader intern. daca vrei putem face un schimb![]()
Buna seara!
In cazul in care aveti sid-urile pt Freesat, va rog sa le postati sau un link.
Va multumesc
Invatati,invatati si iar invatati !!!
cred ca au asa
0001, 0002, 0003, 0004, 0005