Sänt putin in ceatä !
Tu ce Karte vrei sa pui ? in N line ?
Cu ce citesti cu Dm ?
Sänt putin in ceatä !
Tu ce Karte vrei sa pui ? in N line ?
Cu ce citesti cu Dm ?
pei din ce am inteles eu de la tine ( scuze daca am inteles gresit ) am facut asa.
Am bagat cardul de la focussat in dreambox. Acum trebuie sa dau o linie N catre server . Din server dau o linie C inapoi in dreambox. nu ?
Am inteles bine sau..??
Am gasit eu un tutorial in care explica la fiecare linie in parte ( C , F ) cum se adauga si explicatie la fiecare in parte .dar nu si pentru linie N
DA
pentru ati da mai departe linie N trebuie citit Kartea cu Oscam
in config iti mai creezi un user eventual un port ,nu e neaparat
si exact cum ai linia N in Dm pentru Cccam , tot asa o faci pentru server doar cu alt user si pass , ip sau dyndns
pentru cccam in dm
pentru serverN: 127.0.0.1 50001 focus focus 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
mai bine pui configul tau si il adaptamN: 192.160.230.1 50002 focus1 focus1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256
Eu acum citesc cartela cu newcs ( am cccam +newcs si pe dreambox si pe server ) . Ce fac instalez oscam de pe dreambox si dezinstalez newcs-ul?
Unde gasesc config-ul ???
Normal Oscamul e mai bun decät Newcs
Ce model de Dm ai si ce imagine folosesti
Am un Dm 800 hd pvr ( clona ) cu imagine Openpli 2.1
Din ce am inteles oscam -ul este mult mai greu de configurat decat newcs-ul si cum eu nu ma descurc prea bine nici cu altele mai usoare decat astea, am ales newcs-ul
Inca o intrebare , daca eu am cardul in dreamB si pe el instalat newcs-ul de ce trebuie sa mai am si pe server-ul cu ubuntu card reader ca doar citeste dm-ul cartela?!!
Pe server iti trebuie doar CCcam unde iti bagi linia N din Dm
Oscamul nu e chiar asa de greu de configurat , doar trebuie putin sa fi atent
Clonele au un dezavantaj la cititorul de kard dar nu cred ca ar fi o problema pentru focus , bineinteles mai sänt variante cu smargo sau alt cititor extern