Salutare tuturor
Pentru inceput vreau sa spun ca sunt la inceput in ceea ce priveste cutia cu vise deci va rog sa aveti rabdare cu mine.
Problema mea sta in felul urmator
La inceput am folosit o linie C cu care ma ajutat un prieten si pe care simplu am editat`o in cccam.cfg din dreambox . Incantat de acest fenomen m-am decis sa inchei un contract cu focussat pentru a intra in posesia unei cartele cu care sa fac shimb uri de linii.
Am un calculator pe care m-am decis sa-l fac server , am instalat ubuntu si dupa mai multe incercari am reusit sa instalez si cccam care ruleaza acum fara probleme.
De aici incepe aventura. Dreambox-ul si serverul folosesc 2 ip-uri diferite date de router . Cum fac ca serverul pe care l-am facut sa preia sarcinile dreambox-ului , adica atunci cand fac schimb de linii cu cineva sa le editez din cccam.cfg aflat pe server nu pe dreambox. Sper ca m-am facut cat de cat inteles in problema mea.
Multumesc frumos

Reply With Quote
poate pentru voi suna mai simplu ca pentru mine pare tare complicat. Eventual un tutorial ceva care sa explice pasii ar fi super . Multumesc si sper sa nu va dau prea mari batai de cap