Deputatul PNL George Becali a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că nu işi va declara banii deţinuţi in conturile bancare nici dacă ANI "se dă peste cap", menţionand că dacă Agenţia il va trimite in judecată va declara legea de funcţionare a ANI neconstituţională.
..... "Am şi nu spun niciodată, nu mă obligă nimeni, poate să se dea şi peste cap ANI (...) că nu dau niciodată numele de cont, banii din cont, nu-i scriu niciodată in vreo declaraţie banii mei", a susţinut Becali.
In legătură cu faptul că este obligat de lege să declare sumele deţinute in conturile bancare dacă acestea depăşesc 5.000 de euro, deputatul PNL a spus: "Dacă vreodată o să existe un proces in sensul ăsta, o să declar legea neconstituţională, pentru că nu mă obligi pe mine ca să-ţi spun eu ţie banii mei".
Becali a fost intrebat cum va declara legea ANI neconstituţională. "O declar neconstituţională dacă va fi cazul, dacă voi fi dat in judecată pe tema asta (...) Nu pot să o declar acuma. Cand nu o să fie Zegrean şi cu Aspazia Cojocaru, atunci am să o declar, cand o să plece ăia de acolo", a spus Becali.
http://www.mediafax.ro/politic/becal...audio-10453499
EL declara legile sunt constitutionale sau neconstitutionale.
E ultima,vroiam doar sa arat ca TOT ce zice el nu are rost sa fie bagat in seama,e dus rau cu capul.La fel si oamenii care l-au trimis in parlament.