Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: "Piticania de Boc a stricat tot!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default "Piticania de Boc a stricat tot!"

Gigi Becali a vorbit despre primul sau proiect legislativ, acela de a diminua considerabil impozitele pe care cluburile de fotbal le platesc.

Finantatorul Stelei a confirmat ceea ce Ziare.com a dezvaluit in urma cu trei saptamani, precizand ca Victor Ponta este de acord cu propunerea sa.

Cluburile de fotbal platesc in acest moment un impozit de 70% pentru salariile jucatorilor, dar Becali sustine ca Ponta este de acord ca procentul sa scada pana la 32%.

"Am vorbit cu domnul Ponta acum cateva saptamani, i-am spus ca trebuie sa rezolvam problema taxelor. Nu se poate, nu putem sa traim in aceste conditii! Mi-a raspuns sa iau legatura cu Carmen Tocala sa rezolvam situatia", a declarat Becali la GspTV.

"Am facut toate demersurile acum ca sa schimbam legea pentru ca piticania de Boc a stricat tot, a facut o mare nenorocire. Ca sa grabim lucrurile, Ponta mi-a cerut sa facem un amendament si sa revenim la vechea lege, sa platim impozit de 32%. Dam o ordonanta de urgenta si aia e! In februarie o sa urgentez lucrurile ca sa ajungem la o situatie normala", a mai spus Becali.

Anual, Becali plateste salarii in valoare de 4,8 milioane de euro pentru fotbalistii Stelei. Din aceasta suma, 2 milioane de euro reprezinta impozitul pe salariu retinut de stat.

Daca proiectul lui Becali va avea castig de cauza, Steaua va mai plati doar 3,6 milioane de euro anual si va face o economie de peste 1 milion de euro.

http://www.ziare.com/becali/stiri-gi...at-tot-1211540

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

2 milioane reprezinta 70% din 4,8 milioane?Ce e aia "Gigi Becali" si de ce spune prostii?Mai grav e ca dati copy-paste la behaituri.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca tu ai citit altceva, eu nu vad unde spune Becali ca 2 milioane reprezinta 70 % din 4.8.

Ca sa iti explic, Becali spune ca " cluburile de fotbal platesc 70 %, etc.) (cacofonia nu se pune in paranteze).

Apoi, recunoaste ce sume plateste Steaua ca impozit pe an, dar nu spune ca ar plati 70 %, e o interpretare a ta.

In caz ca ti se pare ca Steaua = cluburile de fotbal, multumim pentru compliment.

Ca sa nu continuam, eu gindeam ca aceasta stire vine in ajutorul sportului, e bine ca vor scade impozitele.
    Daca unii de aici nu sint de acord cu sportul, pot sterge si sa scrie ce vor ei.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cluburile de fotbal platesc in acest moment un impozit de 70% pentru salariile jucatorilor...
    Daca vezi ca cineva nu stie cat e 1+1 la ce il mai bagi inseama?
    La cat de bogati sunt patronii (mafioti) si jucatorii ... fix pentru ei trebuie facilitati,saracii.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Deja ne indreptam spre alta discutie, stii si tu ca nu ai dreptate, important este ca se va face o lege pentru sport.
    Nu toti patronii de cluburi sint Gigi Becali.

Oricum, meritul principal este al lui Hagi, cel despre care 95 % din cei de aici spuneau ca nu se pricepe la fotbal si iata ca incep sa apara lucruri pe care altii nici in 20 de ani n-au putut sa le faca.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Tu ai postat cum zice Jiji ca plateste impozit 70% pe salarii ca apoi sa zici ca eu inventez.O fi din cauza lui Hagi.

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    2 milioane reprezinta 70% din 4,8 milioane ? ...
    2 mil reprezinta impozitul , care se scade din 4,8 mil si din ce ramane trebuie sa reprezinte 70% . adica 4,8 - 2 = 280 X 170 % ar trebuii sa rezulte 480 . ... si cum gigi calculeaza corect numa cand vrea el , din ce ar vrea sa dea rezulta corect : 280 x 132% = 3,696 mil
    spor la calcule !
    ba7ta !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Impozitul total pe salarii in Romania e intradevar mare,la peste 45% (daca faci un calcul iese la 2.16 milioane de platit) ,dar nu cred ca cel mai important domeniu care are nevoie de scutiri sau reduceri e fotbalul.Sa mai taie de la pitipoance si Bamboo,ca nu mor de foame.
    Aia cu 70% era ca sa se dea in spectacol,ca de obicei.Amesteca minciuni cu adevaruri si oamenii cad pe spate.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ba e foarte important fotbalul si sportul mai ales.

Nu vezi ca generatiile de azi nici macar sa calce corect nu mai stiu ?

Aia cu 70 % e clara, numai tu nu vrei sa intelegi.

NUmai tu ai inteles ca e vorba de 70 % din 4,8 milioane.
    Gresit.

In articol spune ca, cluburile (toate cluburile din Romania) platesc 70 %, impozit la salarii ceea ce e cu totul altceva.
    Atentie, nu Becali spune, cred ca nu e greu sa urmaresti ghilimelele.

Putin mai jos, spune autorul (nu Becali) cit plateste Steaua, adica 2 milioane impozit pe salarii.
    Mai ramine de aflat cit sint salariile la Steaua...

Standard RSP member marsel90's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Si boc unde e ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Ba e foarte important fotbalul si sportul mai ales.

Nu vezi ca generatiile de azi nici macar sa calce corect nu mai stiu ?

Aia cu 70 % e clara, numai tu nu vrei sa intelegi.

NUmai tu ai inteles ca e vorba de 70 % din 4,8 milioane.
    Gresit.

In articol spune ca, cluburile (toate cluburile din Romania) platesc 70 %, impozit la salarii ceea ce e cu totul altceva.
    Atentie, nu Becali spune, cred ca nu e greu sa urmaresti ghilimelele.

Putin mai jos, spune autorul (nu Becali) cit plateste Steaua, adica 2 milioane impozit pe salarii.
    Mai ramine de aflat cit sint salariile la Steaua...
    E o stire despre ce NU a zis Gigi,care totusi a zis ca trebuie sa scada la 30%,dar nu a zis de la cat, ca 70% a zis cineva care nu a zis cine e si 2 milioane nu e 70% din 4,8 dar plateste mai mult decat au zis cei de la ziar ca plateste,dar care nici ei nu au zis nimic.
    Buna stirea,mai pune dinastea ca e plictiseala.

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La Cluj .... La U Cluj

Standard RSP member roderttam's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cluburile de fotbal platesc in acest moment un impozit de 70% pentru salariile jucatorilor
    Anual, Becali plateste salarii in valoare de 4,8 milioane de euro pentru fotbalistii Stelei. Din aceasta suma, 2 milioane de euro reprezinta impozitul pe salariu retinut de stat.
    Acum fara suparare ,dar asta e .Cluburile platesc 70% impozit pe salarii implicit si clubul Becali unde se stie valoarea salariilor -4,8 milioane ,iar din aceasta suma 2 milioane e impozitul si stim ca impozitul e 70%.Nu cred ca trebuie sa stim salariile individual doar procentul e procent ,doar suma aferenta procentului difera de la un club la altul.Asta am inteles eu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

zmeura,
    Gigi Becali nu vrea sa modifice nici o lege, de unde ai scos asta ?

Asa e ca e frumos sa inventezi si pe urma sa ataci ?

Mai mult, tot ineptie este ca Gigi ar fi spus ca Boc e un natarau, mi se pare mie ca te plictisesti, dar nu mai mult ca mine.

Cit despre fani, departe de mine gindul asta, eu sint primul care l-am blamat pe Becali, mai citeste si tu rubrica aia de sport, dar am uitat ca tu nu esti practicant sau simpatizant de sport, esti din alta lume.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

...
    "Am facut toate demersurile acum ca sa schimbam legea pentru ca piticania de Boc a stricat tot, a facut o mare nenorocire. Ca sa grabim lucrurile, Ponta mi-a cerut sa facem un amendament si sa revenim la vechea lege, sa platim impozit de 32%. Dam o ordonanta de urgenta si aia e! In februarie o sa urgentez lucrurile ca sa ajungem la o situatie normala", a mai spus Becali...
    zmeura,
    Gigi Becali nu vrea sa modifice nici o lege, de unde ai scos asta ?

Asa e ca e frumos sa inventezi si pe urma sa ataci ?
    ...
    Stargate nu exista nici un impozit de 70%,abereaza Gigi.Stiu si cum a gandit el cu mintea lui de oier, dar imi place cum gabid habar nu are despre ce a postat,asa ca mai astept sa se mai auto-contrazica de 5-6 ori.

Page 1 of 2 12 LastLast