e mai mare foamea de bani din publicitate decat foamea de bani de la DTH-uri![]()
Pro TV S.A. şi Romtelecom au ajuns la un acord in baza căruia cele 11 canale Pro TV (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional, VH1, Pro TV HD, Acasă HD şi sport.ro HD) vor reintra in grila Dolce TV din 9 ianuarie, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.
Pană la 31 ianuarie 2013, părţile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract, urmand ca din 9 ianuarie posturile să se regăsească in grila Dolce.
Potrivit unui comunicat din 27 decembrie, remis Mediafax, de Pro TV, Romtelecom nu a agreat iniţial condiţiile de reinnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul Pro TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu au mai retransmis aceste canale incepand cu 3 ianuarie 2013.
Sursa : http://www.realitatea.net/rasturnare...d_1086761.html
e mai mare foamea de bani din publicitate decat foamea de bani de la DTH-uri![]()
dolce pare sa fie castigator in razboiu cu protv
foarte bine ca le baga, da sper sa nu le scoata pe cele bagate, macar comedicentral sa ramana
Pe mine ma intereseaza cine a cedat. Ca nu-i iubesc pe niciunii!
Daca a cedat zaharosu e de rau, ii incurajeaza sa ceara mai multi bani.
Si daca apare un precedent...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Cine crezi?Dolce era pregatit sa dea HBO gratis 3 luni,asa ca ....![]()
Romtelecom mentioneaza ca va pastra in grilele Dolce TV si canalele introduse pe 3 ianuarie, in momentul iesirii posturilor Pro TV - BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News. "Aceste canale, introduse incepand cu 3 ianuarie 2013, raman in continuare disponibile in toate pachetele de baza pentru platformele de televiziune prin satelit si televiziune prin internet - IPTV, cu titlu gratuit si promotional, pana la 31 martie 2013. Dupa aceasta data, canalele respective vor ramane in grilele Dolce TV, urmand sa fie redistribuite in mod diferit in pachetele de programe."
Compania mentioneaza ca in procesul de reintroducere a canalelor Pro TV in grila exista posibilitatea unor "disfunctionalitati temporare ale altor canale, care vor fi remediate in cel mai scurt timp". (hotnews.ro)
Zicea cineva ca de ce nu injura lumea Dolce asa cum au facut cu digi cind au scos antenele,pai uite de aia,cei de la dolce au reactionat profesional,as numi !
Deci fair play Dolce !
Dolce nu se astepta la o reactie asa in lant, de renutare la servicile lor e real ca, dupa scoaterea trustului toate centrele romtelecom dolce au fost pline...
..::EGAMI TEAM::..
Dacă am afla la ce valoare a avut loc tranzacţia am avea un indiciu cu cine a cedat primul (oricum e clar că ambii au cedat). Dolce şi-a văzut clienţii la loc, cererile de reziliere se vor anula intrucat motivul nu mai este valabil. După mine Dolce ar fi avut mai mult de suferit prin pierderea de clienţi şi prin atractivitate mai mică faţa de virtualii noi clienţi (cu tot cu preţurile de dumping practicate); se zice că dacă ştii să te cerţi cu RTC scoţi un preţ bun de la ei; altfel, ca mine , plăteşti numai pentru ADSL şi fix (2000) >130 RON; clienţii vechi care pleacă datorită tarifelor mari vor fi inlocuiţi cu clienţi noi ce plătesc mai puţin, dar, buni şi ei.
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
Canalele trustului PRO au intrat din nou pe DOLCE de astazi.
Acum vine si comunicatul....
Originally Posted by Echipa Romtelecom
..::EGAMI TEAM::..
Negocieri reusite ..au picat la pace .....![]()
Pentru clienti important e ca s-a rezolvat.Pacat ca nu avem "acces" la Dolce.
Legat de bani a recunoscut Romtelecom ca negocierile s-au oprit din partea lor la 6 milioane,deci e posibil ca ProTv sa fi obtinut o crestere de la 4 la 6."Motivul" l-am mai scris,in ultimii ani Romtelecom si-a crescut numarul de abonati,poate chiar de 3 ori de la ultimele negocieri,de aici si cererea de triplare.Raman totusi la parerea ca cei de la Pro trebuiau sa se multumeasca si cu 4 milioane pe criza asta,avand in vedere ca sunt si in scadere de audienta.
Am scris din ce au publicat ei pana acum,nu din inventii,dar tot pe calea presupunerilor am ajuns.Logic cred ca e pe acolo pe undeva la 6 maxim 7 milioane.Nu vor publica pretul la care au ajuns din cauza concurentei,nu pana la urmatorul scandal.![]()
Last edited by zmeura; 09-01-13 at 13:02.