Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Probleme autentificare forum sateliti.info

Standard RSP member adrycom's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@ dMd in ceia ce priveste clonele am observat si eu unele discrepante la unele postari (aceleasi greseli gramaticale la 2 nick-uri diferite )cei care au acces la Panou administrare au in stanga la Utilizatori...... Cauta adrese IP ...si in acest mod scapa de clone (stergand toate clonele )trebuie sa existe si putina vointa .....
    Circuland f mult in tara & strainatate la mine nu a existat probleme de logare pe nici unul din forumurile pe care activez exceptand cazurile cand intra Mentenanta .sau cand se schimba Tema Forumului ,,cum a fost acum de sarbatori ..(exceptie a facut acest forum )

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai incercat si alt browser sau doar Firefox ?
    Sincer nu recomand firefox, mai ales daca te autentifici din mai multe locuri, si un copil poate sa-ti scoata parola din meniurile browserului si poate se distreaza putin pe seama parolei.
    Sau pe PC-urile diferite de pe care te loghezi, nu are nimeni acces decat tu ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    pai daca ti-ai instalat acelasi win se poate sa fie de la tine sau poate de la routerul tau care si el are niste setari de firewall si securitate , dar e bine sa dai vina pe cineva si niciodata pe tine

incearca sa te maturizezi si sa accepti si critica si sfaturile unora pentru ca nu esti hop hop stie tot
    Tu ai o boala cu "dat vina..." este ?
    Nu poti sa citesti o fraza a cuiva fara sa te consideri atacat, o fi ceva cu mania persecutiei sau cu paranoia ?

Eu am win instalat de 2 ani si niciodata nu am avut asemenea probleme decit in perioada asta.
    Mai mult, eu activez pe mai multe forumuri identice cu sateliti.info si niciunul nu ma delogheaza.

In fine, as putea sa imi bat capul si sa aflu cauza exacta, deocamdata merge bine pe ambele calculatoare, promit sa vin cu noutati in caz ca se schimba ceva.

dmd,
    Clone nu am, pentru ca nu am nevoie, ma refeream la alti utilizatori, le dau lor parola mea si ei incearca.

PS
    Cu alt browser nu am incercat, Mozilla mi se pare cel mai bun pentru mine si nevoile mele.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nimeni nu are probleme de logare de ce nu intelegi ca problema e doar la tine?
    Ai scris de 3 ori ca s-a rezolvat (batand apropo ca dupa ce ai scris noi am fi scos un script inventat de tine) si tot de 3 ori ai revenit sa zici ca iar nu iti merge.Sunt convins ca vei incepe din nou sa scrii despre aceeasi pro(blema?)stie si in zilele urmatoare.

Invata sa folosesti un PC inainte sa intri pe un forum.Topic inchis,alte "subiecte" de genul asta vor dispare pe motiv de spam.

Page 2 of 2 FirstFirst 12