Results 1 to 4 of 4

Thread: Keys DCW

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Keys DCW

Salut,

Am si eu o rugaminte. Fiind foarte PUFAN in domeniul satelitilor, as dori sa-mi explicati ce inseamna datele dintr-o constanta DCW si daca avand aceasta constanta, mai e necesara si cheia.

Merci mult!
    Last edited by zmeura; 18-02-08 at 00:00. Reason: Imi pare rau,nu se pot posta chei.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Keys DCW

DCW inseamna Direct Control Word.Este de fapt cheia finala rezultata din combinatia mai multor chei folosite pentru criptarea programelor.Receptoarele care pot folosi DCW pentru decodare au meniu separat pentru aceste chei sau folosesc meniul de la BISS.Nu e nevoie de alta cheie,dar trebuie sa ai grija deoarece aceste chei expira destul de repede.Bafta.
    Scuze pentru editarea postului.

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gcirceag View Post
    Salut,

Am si eu o rugaminte. Fiind foarte PUFAN in domeniul satelitilor, as dori sa-mi explicati ce inseamna datele dintr-o constanta DCW si daca avand aceasta constanta, mai e necesara si cheia.

Merci mult!
    Este exact instructiunea pentru decriptare care trebuie sa o respecte partea hardware....dar la prima modificare a fluxului de criptare, in lipsa key-i se face intuneric pe ecran.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut!

sant si eu tot incepator si pana la urma unde se baga aceste key,la biss sau la dcw, ca la dcw am caid 8000 este bine?