-
Membru de onoare
Pai depinde ce vrei sa faci,foloseste doar ca sa "fentezi" oscam sa ceara mai mult din reader care de fapt raspunde mai greu (sau invers,sa ceara mai putin din reader mai rapid) .Eu cred ca a fost gandit pentru echilibrarea readerelor, in special pe cele locale daca ai mai multe si raspund diferit.Normal ca poti sa o faci si pe celelalte,dar daca readerul are mai multe carduri el va face o medie a timpului de raspuns pe toate caid-urile .... nu stiu ce sa zic.
Eu l-am pus pe local mai mare astfel incat sa am LB Value/ Reader cat mai mic si sa am cererile in principal de pe local,dar se pare ca oscam oricum stie sa ceara foarte bine de pe local.Totusi ma chinui sa il fac sa ceara mai mult de pe linia N din celalalt receptor,dar linia apare tot ca proxy si nu cere de pe ea ca de pe local,cu toate ca e din reteaua mea interna,deci pot sa echilibrez cardurile doar daca le pun pe ambele in receptorul cu oscam (avand acelasi caid,dar pot sa raspunda diferit din cauza folosirii lor in cititoare hardware diferite).
Sau poate nu am inteles exact stufoasele metode de loadbalancing,ca e posibil si asta.