KD P9000E HD 20Mar2013 rar
aici este ultimul Firmware 20.03.2013

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Quote Originally Posted by marahak View Post
acest receiver cu componentele pe care le are promitea multe,dar are foarte multe buguri pe care le-am probat ,instabilitate pe cline,incompatibilitate cu multe sisteme de criptare wpa2 sau wpa am reusit sa il conectez prin wireless numai cand am anulat parola si am lasat routeru vulnerabil,foarte multe sisteme de criptare nesuportate de cititorul intern al receiverului ca ND*,si lista poate continua colac peste pupaza au inceput divergente intre developerii de soft si unele forumuri care nu mai ofera suport pt x5 asa ca ramanem la mana update online fara sa stim nimic despre imbunatatiri si sa probam ca orbii asa ca doresc succes celor care au achizitionat deja acest model
cred ca ar trebui sa il incerci cu ultimele softuri si o sa iti schimbi impresia despre acest receiver,iar cititorul de card este pentru Conax, deci nu are cum sa iti citeasca carduri cu alte sisteme de codare,cind l-am cumparat am fost dezamagit de el ,dar au aparut softuri care l-au facut sa functioneze acum este chiar super ok la ce face si tinind cont ca a costat 78 de dolari cu tot cu transport prin DHL