Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 76 to 90 of 92

Thread: Din 3 ianuarie 2013, canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate!

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Dintre cei multi care vor renunta scade-i pe cei care sunt inca sub contract si nu vor putea rezilia.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

cu siguranta cei ce vor dori sa faca un prim contract cu un dth cand vor trebui sa aleaga intre digi dolce si focus vor alege intre digi si focus pt ca au si protv, aici ma refer la nea georghe

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Daca la categoria de abonati "badea Ion" sau "nea Gheorghe" va referiti la abonatii din zona rurala in mod sigur va inselati.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

dMd
    Guest

Nea Gheorghe tine TV-ul pe ETNO de sarbatori, cred ca nici nu a observat disparitia canalele PRO, cuvante ca reziliere, focus, digi... nu prea le cunoaste ca acolo doar r0mtelefonul beneficiaza de publicitate agresiva iar ei nu prea au de ales.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

nea gheorghe e omu care sta in mahalale marelor orase, care gusta stirile de la ora 5 si umoru de proasta calitate - i se mai spune DOREL

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Atata zarva pentru nimic,s-a scos un post care a devenit neinteresant pentru mine,la PRO TV candva ma uitam dar in ultimii ani rar sau deloc,la acasa cred ca de cand a aparut nu m-am uitat 5 minute,la sport sunt canale destule si nu cred ca spun aia de la MEDIAPRO mai mult decat se spune in canalele care au ramas,daca s-ar scoate si canalele cu manele as fi si mai multumit.Mi-ar place un canal generalist,apolitic si cu reclame foarte putine,in care sa nu se intrerupa programul la 10 minute dar asta ar fi imposibil in tara noastra,.

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by val View Post
    Dintre cei multi care vor renunta scade-i pe cei care sunt inca sub contract si nu vor putea rezilia.

Pai acuma au motiv sa rezilieze contractul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu unul am renuntat la abonament tocmai pe acest motiv, ca nu mai sunt 10 canale romanesti pe care la data semnarii contractului le detineam in grila. fara costuri suplimentare, fiind in perioada contractuala de 2 ani.

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by john124 View Post
    Atata zarva pentru nimic,s-a scos un post care a devenit neinteresant pentru mine,la PRO TV candva ma uitam dar in ultimii ani rar sau deloc,la acasa cred ca de cand a aparut nu m-am uitat 5 minute,la sport sunt canale destule si nu cred ca spun aia de la MEDIAPRO mai mult decat se spune in canalele care au ramas,daca s-ar scoate si canalele cu manele as fi si mai multumit.Mi-ar place un canal generalist,apolitic si cu reclame foarte putine,in care sa nu se intrerupa programul la 10 minute dar asta ar fi imposibil in tara noastra,.
    La fel,mi-se cam rupe de ei,doar Las fierbinti ma atragea la ei si meciurile din Europa League dar sunt optiuni

De acum vor trebui sa intrerupa programul mai mult pt ca au mai putini "privitori" ori se va uita Loredana la vreo 5 televizoare deoadata

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Vineri la magazinul Romtelecom erau peste 40 persoane la rind la reziliere.(Botosani)
    Si nu prea erau amabili.....Vai de fetele de la vinzari !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dolce stop

Luni merg si eu sa reziliez contractul cu dolce.e posibil oare sa imi pastrez netul si tel fix si sa renunt la dolce tv ???

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by satelix View Post
    Luni merg si eu sa reziliez contractul cu dolce.e posibil oare sa imi pastrez netul si tel fix si sa renunt la dolce tv ???
    depinde ce ai specificat in contract ;daca servicile l-ai luat separat sau la pachet

Quote Originally Posted by fery21 View Post
    Toate aceste programe sunt provizori pana cand nu se stie...
    3 aprilie 2012
    ps. imaginile au fost postate pe softpedia ( probabil angajat sau colaborator RTC)
    Last edited by startrek1; 06-01-13 at 09:30.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Unii vor renunta,altii nu.Sunt multi care nu pot trai fara stirile de la ora 5,foarte multi.Se vede de fapt pe audiente.
    Acum depinde si de ce optiuni au,la digi nu se gasesc receptoare iar la Focus nu pot vedea pe mai multe tv-uri,asa ca vor fi doar cei din zonele unde este varianta cablu.
    La fel si cei de la Digi au pierdut abonati,asa cum se stie deja,depinde de calculul lor,poate a meritat si va merita si pentru Romtelecom decat sa arunce milioane de euro pe geam in plina criza.Tortusi ei au avut bunul simt de a anunta si de a bagat HBO in locul programelor,cui nu ii place e liber sa aleaga altceva.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by satelix View Post
    cu siguranta vei ramane cu voce + internet; daca vrei sa le reziliezi si pe acestea atunci platesti taxa de reziliere.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

asa este, confirm si eu cele spuse mai sus. daca vrei sa renunti si la voce+net trebuie sa platesti taxa.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast