Poi nu mai bine unu la Focus?Lipseste doar fotbalul romanesc ,paguba in ciuperci ca oricum e varza.
SuperSonic ai uitat de MARELE "merit" al PRO TV-lui - MANELIZAREA Romaniei
a fost primu post tv care a introdus manelele in programu tv...
Poi nu mai bine unu la Focus?Lipseste doar fotbalul romanesc ,paguba in ciuperci ca oricum e varza.
stai sa vedem ce se va intampla, maine poimaijne o sa aflam ca la focus sa scos ceva, pana dimineata nu m-as fi gandit ca va fi scos pro de la dolce; daca concurenta a scazut pragu or sa coboare si ei stacheta
1. Intrebare intrebatoare:
Daca digi si rtc au scos posturi ca sa nu scumpeasca abonamentele, ce va fi la focus care tot baga canale?????
2. Astept si vad ca astept degeaba de cateva ore. Parca vad ca raman cu asteptarea...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Nu cred ca jocul asta va fi unul reusit. Ar fi prea detot... A mers joaca cu rds insa daca DOLCELE va ramane fara pro tv......... e de rau pentru noi toti. O sa trebuiasca sa avem digi ptr sport, dolce pentru antene.... sa vedem ce va mai dispare din grila focus care deocamdata se tine bine .
Deci nu vad pro tv-ul lipsa din grila nimanui..... ar fi prea de tot.
Si daca incepe si Focus ce faci,iar schimbi providerul?Cate receptoare poti lua pe un singur abonament si ce faci cu cele de Dolce pe care ai dat bani?Dar daca peste o jumatate de an ii apuca si pe cei de la Focus ce mai faci si cu conservele lor,ca ajungi sa dai mai multi bani pe receptoare si instalari decat pentru abonamente.
Pentru noi e usor sa vorbim,avem acces la provideri diferiti si nu ne (prea) afecteaza,dar abonatii simpli au alta parere legat de frecusul asta cu grilele.
Greseala e veche,am mai scris cand au fost probleme pe la rcs.Primii care au avut pretentii de cumparare a tuturor programelor din trust au fost cei de la Pro,folosindu-se de o greseala din lege conform careia cablistii trebuie sa le preia programul ProTv (fiind in primele 16 ca audienta,free la retransmisie) dar cu acordul lor,iar ei isi dau acordul doar pe pachet si pe bani grei.Felix a cerut acelasi lucru,dar mai mult ca santaj cand ei se certau pe ce datorii reciproce aveau dupa afacerea "Liga1" dar si ca razbunare si fortare a mainii ca le-au scos GSP.
Poate cu un drum se regleaza piata si nu mai vad ProTv International fara rost in grilele tuturor,dar pana atunci au probleme abonatii.CNA se ocupa de taiatul frunzelor la caini,obligatoriu primele 16 FARA NICI UN ACORD ,ca doar si-a dat acordul cand l-a declarat liber la retransmisie.Dar pentru unele trusturi de presa CNA se face ca nu vede,Sarbu a facut bani buni pe niste programe de doi lei bagate fortat in grile.
Ştirile ProTV 27.12.2012:
http://www.protv.ro/stiri/din-3-ianu...dolce-dth.html
"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA
e clar,nu !!! vor bani si de la restul DTH-rilor
Last edited by startrek1; 27-12-12 at 21:42.
Cicä astia de la Dolce sau saturat de emisiunile de rahat ale lui Marutä si autostiuitorul Busu de la vreme
Ai dreptate in ce expui, dar eu nu-s avocatul celui de pe strada, cel ce nu stie si nu se informeaza. Asa cum petrec destul timp sa fiu cu interesele si problemele mele "la zi", exact asa sa faca si altul daca vrea sa cada ca pisica mereu in picioare!Pentru noi e usor sa vorbim,avem acces la provideri diferiti si nu ne (prea) afecteaza,dar abonatii simpli au alta parere legat de frecusul asta cu grilele.
Problema esentiala e de fapt ca unii vor sa suga mai multi bani si incearca sa forteze nota.
Pana acum nu le-a reusit si din cate vad, pare sa nu le iasa nici la faza asta. Banii aia in plus ceruti de televiziuni, oare de unde vin?
Nu de la noi???
PS Astept degeaba...
Rusinicaaaaa
Dolce scoate 11 canale (bune, rele, nu conteaza neaparat asta) si nimeni n-a zis o vorba despre ei. Nu mai aveti pietre???????
Sau numai rds-ul sunt niste jigodii. Pentru unu muma, pentru altu... ciuma!
De ce nu ma mir?! Doar traim in RO...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Man,CNA trebuia sa reglementeze mai clar si sa nu ii lase pe cei de la Pro sa profite,sa zicem ca inca de acum zeci de ani.
E ProTv program declarat liber la retransmisie?E in primele 16 ca audienta?Pai atunci orice firma de cablu si/sau DTH sa il preia si sa il retransmita doar cu o simpla informare catre CNA.
In rest explicam cum omul simplu se trezeste ca azi are niste programe si maine nu le are din cauza unor reglemantari gresite (intentionat?).
PS:Nu am pietre pentru Dolce din mai multe motive:
-nu sunt abonat la ei,dar ma gandesc ca urmeaza intrebari din partea apropiatilor legat de ce fac ei
-INCA nu sunt scoase programele,la altii te trezeai cu bezna si punct
-INCA nu au scos programe de la doua trusturi
-nu imi place Dolce deloc,nu merge in share deci e neinteresant
Last edited by zmeura; 27-12-12 at 22:52.
Romtelecom sa puna mana si sa faca programe generaliste: Dolce 1, Dolce 2, Dolce Cultural!
P.S: E valabil si pentru RCS&RDS!
Acum vedem ca si in cazul antenelor unde doar antena 1 si 3 face audienta dar la negocieri baga si antena 2 si antena 4( euforia) ca sa mareasca pretul ca si cum si acele programe din pachet tot la pretul A1 sau A3 ar fi (sunt bagate si A2 si A4 la pachet cu a1 ai a3 ), la fel fac si cei de la media pro ===> adica spun ca si sport.ro si acasa costa la fel ca si pro tv-ul
Daca la inceput era ceva revolutionar in modul de prezentare a stirilor( era ceva de admirat )acum vedem in cadere libera pro tv-ul si la stiri care s-au otevizat sau cu tot felul de emisiuni gen maruta show(ora lui vesela) sau filmulete cu multe expresi libidinoase care le mai fac si seriale de "rasunet" de nu iti poti lasa copiii sa se uite ca iti pun tot felul de intrebari incuietoare.
Eu personal la pro tv ma uit doar la Apropotv ( http://apropotv.protv.ro/) si rar la cate un film si asa trecator pe la vocea Romaniei si la romanii au talent ma uitam doar sa vad cate un nebun care facea cine stie ce inedit, acasatv nici nu il aveam bagat in lista vreo 5 ani (acum de vreo 4 luni s-au schimbat frecventele la rcs pe cablu si am dat iar scanare la tv si a intrat dar nu m-am uitat pe acel program 1 minut in ultim 5 ani ) si la sport .ro in ultimi 5 ani m-am uitat doar acum vreo 2 luni cand a fost un meci de box cu Kliciko Vladimir de m-am suparat de aveam tensiunea 16 ca la fiecare pauza imi bagau pe gat reclame de parca cine stie ce cumparator ma faceau daca ma uitam la acele reclame
Bravo celor de la Romtelecom daca le da peste nas celor de la pro pentru ca cer sume inimaginabile pt retransmisie ca si cand cine stie ce programe ar fi si defapt sunt un mare fas in momentul de fata
Incet incet o sa vada si ei ca fara dth-uri sunt pierduti pentru ca s-au obisnuit cu sume mari din reclame si daca nu au si dth-urile de partea lor o cam baga pe maneca pentru ca cei care detin dth-urile au si firme de cablu (Romtelecom au Nextgen ).
Poate inteleg ca atunci cand nu au calitate nu pot creste preturile la infinit.
Last edited by horatyu; 28-12-12 at 01:36.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Afara cu ei, asa poate reusesc sa inchid abonamentul la dolce cu un an inainte, trebuie sa consult un avocat.