Nu se poate !
Salut!
Avand un televizor cu slot CI si dorind sa scap de set top box si vazand ca cei de la UPC au asa ceva, ma intreb daca nu se poate si la Dolce. Raspunsul oficial este ca nu (si ca nu exista in Romania CI nici macar la UPC. Ma rog...).
Aveti idee daca se poate? Daca da, care ar fi pasii? Achizitionarea unui dipozitiv CI si imperecherea lui cu acel card din set top box? Banuiesc ca nu e atat de usor![]()
Nu se poate !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Nu se poate sau nu se vrea? Sau, avand in vedere ca este cerere, se va putea la un moment dat (1 an, 2, 3)?![]()
A curs multa cerneala pe tema asta .
Se poate cand vrea operatorul sa mai adune cateva abonamente in plus sau peste ani de zile, nu se stie cati.
salve
.... daca ai sa cauti ai sa gasesti sa rezolvi problema
Last edited by mesterika; 28-12-12 at 13:04.
De unde ai mai scoso si pe asta domle' @mesterika ? Ai facut tu asa ceva ? ai programat cam pentru dolce ?
..::EGAMI TEAM::..
Tare bucurosi am fi daca zvonurile astea ar fi realitate si ar fi postata solutia in cazul in care tu ai gasit rezolvarea, daca insa raman simple fabulatii ... este indicat sa se evite sfaturile inutile si emanarea sperantelor desarte nu de alta dar sunt useri incepatori (si nu numai) care cred ca tot ce zboara ....
de la boom le-au ramas celor de la dolce vreo 70 camuri nds. Ar trebui reprogramate cu id-ul de provider a lui dolce si dupa se pot activa carduri in ele .Problema e ca activarea unui card intr-un cam nu e chiar atit de simpla si usoara , aceasta facinduse printr-o cerere a providerului celor de la nds si explicind la ce urmeaza sa fie folosit. Cum pe camurle de nds scrie -profesional cam e clar ca nu au gindit solutia cu cam pentru publicul larg.
O atentionare pentru amatorii de raritati care ar fi dispusi sa cumpere module nds asa zise universale -nu exista asa ceva si nu vor functiona cu cardurile de dolce .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Pe ce te bazezi cand spui asta ?.. ai vazut personal la cineva ca un card dolce deschide in alt receptor decat cel oficial ? sau spui ce se zvoneste ?![]()
Eu stiam ca merge sa faci sharing direct cu receptorul lor,dar e secret.Ahahaha.![]()
:
de vazut nu am vazut, dar ce se zvoneste..... prietenii stiu de ce
Pana in momentul de fata din ce am citit si eu, vad ca acei "prietenii" confunda multe. De ce crezi ca toti arunca fraza.. daca vei cauta ai sa gasesti si nu spune clar - asta e rezolvarea ? Si eu pot arunca fumigene gen - "merge de mult in cercuri restranse" ... dar a trecut 1 aprilie si ma abtin.
Pai da toata lumea incearca in oscam dar in sbox ai incercat ?
"al doilea cod de nds" cred ca rezolvarea
^^^^
bafta