Salut , inainte de toate vreau sa imi cer scuze daca nu am postat bine si tin sa precizez ca nu ma pricep inca prea bine la acest receptor.
Am o clona Dreambox Hd pvr de aproximativ o saptamana, o antena de la boom care este reglata pe Intelsat 10-02 Thor si o linie share free de la un prieten . Am scanat satelitul si am gasit 543 de programe radio si tv. Toate au mers perfect fara nici-un fel de problema . Pe urma am descarcat un program cu care mi-am editat lista de canale ,le-am redenumit le-am aranjat etc.
Acum apare si problema mea . Dupa ce am facut toate astea nu mi-au mai mers programele HD in rest toate se deschideau , eroarea ( Acordare nereusita ) , dupa ce nu am gasit nimic pe net legat de problema mea am reinstalat imaginea si rescanat satelitul si sa remediat . Dar la un timp dupa ce mi-am aranjat iar programele aceasi problema , nu mai merg canalele HD. De aceasta data doar am rescanat satelitul si vad ca merg . 2 zile la rand am patit acelas lucru.
Acum nu stiu ce sa fac ca dureaza foarte mult sa-mi aranjez toate programele si nu as vrea sa mai pierd 3 ore si iar sa se strice. Stie cineva de la ce ar putea fi problema ???
Multumesc frumos