Vazand cometariul tau legat de adsl-ul de la romtelecom ma idoiesc de accei meseriasi ca, ti-au dat 22mb acolo "sus"
Cat despre un route stabil ar fii creeatia nemtilor fritzbox (7390 recomad eu) care are tot ce vrei tu poate chiar si mai mult...
![]()
1. La ora actuala am de la ei un SpeedTouch 516 care in meniu, la toolbox are optiunea ,,Dynamic DNS--enable''. Imi cade netul intr-o veselie pentru ca eu stau unde intoarce vulturu, la dracu-n praznic! Mesterii de la RTC imi zic ca acest model de router nu suporta mai mult de maxim 8 mega viteza, eu acum am 22 mega de la ei.
2.Doresc un ruter cu ADSL2 sau 2+, sa aiba 4 lanuri+WI FI si NEAPARAT optiunea de autoupdate de host.
Ce modele imi recomandati dintre cei care aveti asa ceva? Ca n-oi fi io singuru amarat.............
Va multumesc!
CRACIUN FERICIT!
Invatati,invatati si iar invatati !!!
Vazand cometariul tau legat de adsl-ul de la romtelecom ma idoiesc de accei meseriasi ca, ti-au dat 22mb acolo "sus"
Cat despre un route stabil ar fii creeatia nemtilor fritzbox (7390 recomad eu) care are tot ce vrei tu poate chiar si mai mult...
![]()
..::EGAMI TEAM::..
Daca ai viteza "ridicata" aproape de limita suportata de "sarma de la rtc" de aia iti cade netul. De la ei a aparut Huawei 658, care are si client de dyndns. Opreste modemul, suna la 1921 si spune ca s-a defectat (dar sa fie oprit in momentul ala, ca fac ei verificari) si ti-l vor schimba.
The quieter you become, the more you are able to hear...
Si dacă vine acasă omul de la tehnic şi-l pune in priză ? Ce faci atunci, plăteşti deplasarea ?
Am un ruter SMC ADSL2/2+ BARICADE N Pro, http://www.smc.com/index.cfm?event=v...d=118&pid=1733.
Sper sa ma descurc sa-l configurez...........
Daca nu o sa-i sun pe cei de la RTC sa cer Huawei HG 658.
SarbaUtori Fericite tuturor!
Dupa ce te suna omul de la tehnic sa-ti confirme ca vine si sa te intrebe cand esti acasa, bagi 220V pe alimentare, poti face asta de la inceput, dar stai fara net pana vine cel de la tehnic.
The quieter you become, the more you are able to hear...
I-am dat de cap la Baricade asta, DAR hostul nu-l si-l updateaza automat.........sau nu stiu eu...........
Am facut cateva studi asupra acetui router THOMSON ST516
si am realizat ca problema e ata legata din satari
atat cat si dns-ul pare a rula chiar excelet.
facand o documetatie mai larga asupra THOMSON ST516 am gasit cateva probleme relalive cum ar fii : update firmware, scadere intesitate alimetator sunt 2 care te influeteaza, aici intra teoria lui @expression ori il schimb ori il schimbi cam asta ar fii solutia daca nu ai facut up de firmware fara rezultat.
..::EGAMI TEAM::..
Azi(28dec12) mi-a sosit noul ruter Huawei 658, l-am configurat cu ajutorul celor de aici http://sateliti.info/showthread.php?...ht=port+huawei,
Are si update de host, sper sa fie ok.
In cazul in care mai imi cade netul sunt curios ce motive or mai avea.
An nou fericit turor!
Mai am o intrebare: asta LAN-Side IPv6 Devices ce este, functioneaza?
Last edited by horatyu; 29-12-12 at 00:17. Reason: fara link-uri catre alte forumuri
Au trecut peste 24 ore si nu a cazut deloc netul, asa ceva e de neconceput.............
In sfarsit un ruter de care-s multumit din partea RTC.