-
Golden Member
@sizan-ok.e posibil ce zici tu,nu te contrazic,in contract scrie FIBERLINK 2...am primit si acel stick ptr internet mobil.....
pot sa-ti dau si alte date,daca e asa cum zici tu,asta e hotie pe fata,sa zici ca dai ceva ce nu poti,e inselatorie,am sau nu dreptate?si asta eu crd ca e mai grav decat ca nu imi poti asigura o viteza constanta si stabila pe net.
pretul pe care o sa il platesc e de 39 ron/luna.
mi s-a confirmat ca se poate instala Fiberlink 2,am si un numar de inregistare pentru estimare.......10=8771939,mi s-a spus ca in 3,4 zile pana la 7 zile o sa primesc in scris raspuns.
eu nu am mai asteptat,deoarece in 28.12.2012 mi se inchideau serviciile dela romtelecom,in urma cererii mele de intrerupere a serviciilor,nu puteam sta pe sfarsit de an fara tv,si net.
nici pana acum nu am primit acel raspuns,insa mi s-a spus ca este posibil ce vreau eu,adica Fiberlink2,aproape ca mi s-a garantat,oarecum.
sunt suparat....dezamagit,nemultumit si....banuiesti tu cum este,cand ai niste asteptari si apoi ajungi de te lovesti cu capul de pereti,din cauza altora.
Fibra optica este pe stalpi,mi-au spus ca Gponul este in cutie si de acolo am pentru moment distributia semnalului pe coaxial,pana prin vara,ziceau ei cand se trece la fibra pana in casa.
acum am indoieli,la cuvantul lor.
pe net am gasit ceva despre un AccEOC,asemanator,insa nu mi-a raspuns la acel IP pe care il dadea in manualul de utilizare.
cateva printuri

Uploaded with ImageShack.us
[IMG=http://img846.imageshack.us/img846/8845/c7316471b296ef95ed8dd5c.png][/IMG]

Last edited by shadowman; 03-01-13 at 16:38.
Respect!