Results 1 to 11 of 11

Thread: Sfat achizitie router wifi si cablu antena.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Sfat achizitie router wifi si cablu antena.

De sambata,am trecut la un nou furnizor de servicii,tv-net-phone.Am decis sa mai incerc si alti furnizori.Acum astept sa vina sa mi se instaleze aceste servicii.
    Dupa cateva zile petrecute sa imi caut un router wifi care sa aiba ce caut si ce vreau,nu am reusit sa ma hotarasc.
    Am nevoie de unul cu port USB,minim 1,sa fie pentru IPv6,sa aiba o raza cat mai mare de acoperire inclusiv pentru curte,chiar daca pentru asta o sa fiu nevoit sa mai adaug vreun bridge sau o antena(astept unele sugestii pentru asta din partea voastra),sa fie gigabit.Sa fie open source si sa nu fie exagerat de scump.
    As vrea sa mai stiu daca cele cu antena interna sunt inferioare ca si raza de acoperire decat cele cu antena exterioara si cu cat procentual?
    Ce cablu UTP e recomandat pentru calitate ridicata intre modem si router?
    Sunt binevenite orice pareri pro sau contra anumitor branduri.As dori,pe cat posibil sa nu fie routere produse de Belkin,TP-Link.(insa nu sunt excluse in totalitate)
    As fi axat pe ASUS,Netgare,CISCO-Linksys,D-Link...etc(nu neaparat in aceasta ordine).
    As mai dori totodata sa imi recomandati un cablu coaxial bun pentru tv.
    Va multumesc,anticipat.
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Router Asus RT-N16
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu limiteaza viteza ?
    Am avut un Asus WL-500GP si imi limita viteza la 75Mbp/s de la 93/94Mbp/s cat aveam fara el , pe rcs
    Acum am un TP-Link 1043ND si din cate stiu parca exista un topic in care se descrie cum sa instalezi emmu pe el ( la fel cum era/este si pe modelul Asus scris/avut de mine )

Acum intreb si eu pe detinatori sau care le-a trecut prin mana despre modelul Tenda W308R , cum se comporta pe reteaua rcs
    Vreau sa fac cadou cuiva un router wifi 300Mbps pana in 100 lei si imi trebuie unul ''simplu'' , fara dd-wrt, tomato si altele asemenea , doar fw de fabricant
    Last edited by mario08; 19-12-12 at 15:52.

Standard RSP member marsel90's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

tp-link 1043 e cu gigalan si 300mb pe wifi

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

Eu stau cu ochi pe un Dlink DIR-825.

f11

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu am tp-link 1043ND si pana acum sunt multumit. N-am facut tot ce aveam de gand pe el ca n-am avut timp...
    La 200 lei e prea bun.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Arunca o privire pe Ubiquiti AirRouter. Are sistem de operare bazat pe OpenWRT, interfata web foarte misto, grafice de trafic, analizor de sprectru, acces prin ssh/telnet etc. Are si USB, dar din pacate nu pot sa montez pe el un stick usb cu filesystem NTFS, probabil merge doar EXT3/EXT4. Vezi ca e in doua variante, una de 80mW si una de 400mW.