nu stie nimeni
stau in busteni prahova si as dori sa stiu ce programe se receptioneaza cu o antena tv terestra in aceasta zona si ce antena imi recomandati
nu stie nimeni
Canale Radio & TV Busteni Releul Varful Coștila - Munții Bucegi
alte canale nu mai merg, bulgarii de ex?nu a testat nimeni in zona?
chiar nu cunoaste nimeni
Daca esti obturat de relief i-ati gandul de la Bulgari, oricum mare lucru nu pierzi.
stiu ca mai demult prindeam acu nam mai incercat nici nam o antena ca sa probez, vroiam sa vad daca este cineva care stie ce se prinde in zona ca sa stiu daca se merita sa bag bani intro antena, astept raspunsurile voastre, va multumuesc
Last edited by val; 28-12-12 at 22:44. Reason: quote inutil, punctul nr. 12 din regulament
Orienteaza-te si tu pe la vecini .daca vezi o antena mai deosebita intreaba respectivul ce prinde cu ea ..aici iti poate raspunde la obiect doar cineva care locuieste in zona si este utilizator pe acest forum ......
nu e nimeni pe aici cu antene, toti au cablu sau satelit,nu e nimeni din zona care ma poate ajuta?
In mod sigur in zona sunt pasionati de receptia terestra, din pacate nu cred ca sunt prezenti pe acest forum. Incearca sa-i contactezi prin alte surse (anunturi in ziarele locale/zonale, canale catv de anunturi, etc)
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
am facut teste cu o antena veche si deformata cu 3 elementi si dipol, am prins cateva canale de la upc cablu, asta cum se poate ca nu stiu, tvr si tvr 2 f bine antena 1 si pro tv f slab, si pe canalul 39 pe frecventa 615 mhz un canal care pare a fi btv de la bulgari, imi poate confirma si imi poate spune frecventele de la bulgari?
Trebuie sa ai vedere catre sud,altfel te chinui degeaba.
Cu antena aceea cu 3 elementi (banuiesc ca e de FIF) nu faci mare branza,iti intra poate si programele din UIF pentru ca au semnal puternic,dar cam atat.
Cumperi o antena UIF,de aluminiu ,cu amplificator pe ea,o ridici cat de sus poti pe directia sud si vezi ce prinzi.Sunt zone unde programele bulgaresti intra bine si constant,sunt zone unde nu intra deloc din cauza reliefului.Chestia tine mai mult de receptie DX decat de receptia in masa a acestor programe,nimeni nu iti poate garanta ca iti vor intra constant (sau cel putin ca vei prinde ceva) chiar daca e vecin cu tine si el prinde cate ceva.
Cumpara antena si da scan,altfel cu antena de FIF nu are rost sa te chinui deloc chiar daca stii frecvente.
Si ce antena imi recomandati ? Vreau ceva bun, nici cea mai scumpa dar nici cea mai ieftina.
Acum cativa ani foloseam o antena de luminiu cu 12 elementi de aluminiu si prindeam constant bulgarii.
Cum prind programele de la cablu ? Au emitator pe stalp ?
Last edited by delta2k2; 09-01-13 at 16:25. Reason: Regula 12 : Quote inutil
http://sateliti.info/showthread.php?...ntena-terestra
Programe de cablu se transmit si in FIF ,antena ta e pentru acea banda si receptioneaza pierderile de pe cablul din apropierea ei.
cam greu de raspuns la aceata intrebare ... esti intr-o zona muntoasa si nu stim daca ai vizibilitate cu vre-un releu
eu (targoviste) "prindeam" din Ploiesti PROTv Antena1 AlfaTv (asta era acu cativa ani )acu nu mai am idee ce posturi tv mai emit
le. http://www.protv.ro/stiri/vezi-aici-...ona-protv.html
SINAIA UHF 44
PLOIESTI UHF 48
Last edited by startrek1; 11-01-13 at 16:08.