Results 1 to 8 of 8

Thread: lnb dublu la 2 receivere diferite digi

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default lnb dublu la 2 receivere diferite digi

salut!
    am si eu nevoie de ceva lamuriri in privinta instalarii a unui lnb dublu la 2 receivere diferite
    De curand am reusit dupa ceva asteptari sa fac rost de un al doilea receiver satelit de la digi-rds. Pana acum am avut un Receiver Hyundai, cel de al doilea receiver este un humax.
    Am facut rost de un lnb dublu si am incercat sa le contectez la amandoua, dar nu am semnal deloc, desi nu am miscat deloc antena(cand pun la loc lnb simplu totul e ok-aceeasi calitate a semnalululi)
    Trebuie sa fac ceva setari in receivere?sau este posibil ca lnb sa fie stricat?
    De mentionat ca merg amandoua cu un singur lnb legate prin lnb out(de la Hyundai la humax). Apropos, e vreo problema daca le folosesc cu lnb out?

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Probabil cel dublu e defect. Da, este o problema caci trebuie sa te uiti la canale diferite care sunt in aceeasi polarizare, amandoua ori H ori V.

http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default re

maine am sa cumpar alt lnb..revin cu ce am rezolvat

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default re

Am cumparat azi un lnb dublu dacris de 0,2 db,l-am montat pe antena,numai ca prind foarte putine posturi (maxim 7) cum ar fi digisport3,axn,looktv,transilvania live toate la calitate de aproape 100%.
    Celelalte posturi tv nu au semnal si calitate deloc(lipsa semnal).Curios este ca atunci cand pun inapoi lnbul simplu toate posturile se receptioneaza corect.aveti idee ce ar putea fi?
    antena cred ca este bine pizitionata pt ca lnb simplu merge,iar cel dublu cand il montez il inclin in aceasi directie ca cel simplu.
    am dat si reset la receptoare.....
    Ps :lnb dublu este testat si mergea de la persoana de la care l-am cumparat

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Regleaza pozitia LNB-ului manual, nu cred ca trebuie sa mearga neaparat in aceeasi pozitie cu cel vechi.
    Banuiesc ca nu ai coaxialul cu probleme.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default re

Am rotit de lnb de ma doare mana,nu am reusit sa captez semnal, oare cum este posibil ca de pe satelitul de la digi sa prind cateva posturi la calitate 100% ,iar celelalte 0%?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe ce model de receptor iti indica 100% pe acele canale? Hyundai si mai cum?

Standard RSP member ylye's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default lnb dublu

poate sa fie defect si sa mearga o singura polarizare verticala sau orizontala iar semnanul cel arata receptoarele de Hyundai sunt exagerate pe masurator cand arata 60 % pe rec hyundai arat full.