Results 1 to 4 of 4

Thread: Schimbare operator.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Post Schimbare operator.

Buna la toti!
    Dupa cativa ani buni de Romtelecom,vreau sa mai incerc si alt operator,este vorba de RCS-RDS,mai ales ca acum beneficiez,dupa spusele lor de servicii mult mai complexe decat erau inainte.
    Este vorba de televiziune digitala,internet pe fibra optica si telefon,partea de telefon ma intereseaza mai putin,recunosc.
    Acum,pentru cei care aveti deja aceste servicii,as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi si pareri.
    Sunt interesat de tv digitala,pachetul Extra digital si internet FiberLink100.
    Sa le luam pe rand:
    Tv digitala: Am nevoie de distributia semnalului la 6 televizoare,fara receiver,deci pe cablu si la un tv cu receiver.Ce cablu ar fi cel mai indicat si daca cel oferit de RCS-RDS e de calitate?
    Pentru spliter,care ar fi cel mai indicat si la fel daca cel oferit de ei e de calitate?Intreb asta deoarece vreau sa fiu pregatit la venirea baietilor,asta in eventualitatea ca produsele lor sunt de calitate inferioara.
    Totodata as dori sa stiu daca se poate face"stiti voi ce"cu acest tip de serviciu ca si cu receiverele de la satelit?Adica pe cablu....
    La internet,fiind pe fibra optica vreau sa stiu cum si cu ce model de modem se face trecerea dela punctul de distributie la calculator in casa si daca se poate face transmiterea semnalului Wi-Fi si cu ce switch sau ruter se poate? Am inteles dela operator ca ar fi nevoie de ceva"special".Nu stia blonda dece aume,insa asa mi s-a spus.Poate ma ajutati voi.
    Daca dintre voi este cineva care foloseste aceste servicii si poate sa spuna daca este multumit sau nu si eventualele puncte "+" si "-"la ce ma intereseaza.
    Va multumesc anticipat.
    Respect!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Nu este mare filosofie.

- sunt bune produsele lor, ma refer la splitere
    - semnalul de internet vine intr-un modem de la ei( care face conversia de la fibra optica la semnalul internet, telefon si cablu , dar dupa trebuie sa iti pui tu un router pt internet si distribuire in toata camerele prin wi-fi
    Pe cablu digital(dvb-C) daca ai televizor cu loc pentru un CAM ( unde sa pui un Diablo CAM)poti dvedea lumina la pachetul extra pentru ca acolo a ramas in n2 nu e n3Sunt niste televizoare Samsung dar nu stiu exact modelul sau daca iti iei un dreambox pentru cablu(sau alt aparat care are tuner pentru cablu) in care poti sa faci ce stii si tu
    Last edited by horatyu; 23-11-12 at 02:15.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Mersi @horatyu,acum habar nu am ce sa fac???Daca scot astia programe cand li se scoala sau cand li se culca....o sa ajung sa fac abo la nimic si culmea mai si platesc ptr NIMIC.
    O sa fac o vizita la ei sa vad ce povesti imi mai zic.
    O sa ma decid apoi ce si cum,mersi incaodata!
    Respect!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mai bine asteapta data de 1Decembrie sa vedem daca scot intreg pachetul Discovery !