Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Actorul Larry Hagman s-a dus si el spre ceruri

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Actorul Larry Hagman s-a dus si el spre ceruri

Larry Hagman a decedat la varsta de 81 de ani inconjurat de cei dragi, dar alături de marele actor, prin cateva cuvinte, au fost și alți oameni, mai mult sau mai puțin apropiați. Piers Morgan, jurnalist și om de televiziune britanic, l-a caracterizat pe J.R. Ewing, personajul care l-a făcut celebru pe Hagman, drept „cel mai mare bandit din istoria televiziunii".
    Piers Morgan a spus cateva cuvinte despre Hagman pe Twitter. „Sunt trist că Hagman a murit. Personajul său J.R. Ewing este unul dintre cei mai mari bandiți din istoria televiziunii. Un actor fenomenal". Larry King, un alt om de televiziune celebru din SUA, a spus că Larry Hagman era intr-adevăr o persoană specială. „Sunt șocat. Larry Hagman mi-a fost un om drag cu o carieră incredibilă. El m-a ajutat să mă las de fumat", a afirmat King.
    http://www.adevarul.ro/actualitate/e...816518364.html

Pe site-ul fundatiei lui http://www.larryhagman.com/ scrie :
    "It is with sad news that we announce Larry passed away this afternoon, Friday, Nov. 23, 2012.
    His family has released this statement:
    "Larry was back in his beloved Dallas re-enacting the iconic role he loved most.
    Larry's family and close friends had joined him in Dallas for the Thanksgiving holiday.
    When he passed, he was surrounded by loved ones. It was a peaceful passing, just as he had wished for."
    The family requests privacy at this time.

Watch The Today Show on Saturday (Nov. 24) morning for a story about Larry.
    The show airs between 7-9am on NBC. "

Dumnezeul sa-l ierte si sa il odihneasca!
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Default Sa mai stins o stea "Dallas"-Star Larry Hagman

"Dallas"-Star Larry Hagman
    Indrăgitul actor Larry Hagman a murit la varsta de 81 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare: cancerul.

Actorul Larry Hagman suferea de mai multă vreme de cancer. El a murit in această dimineaţă, la varsta de 81 de ani.

Actorul era cunoscut in special pentru rolul pe care l-a jucat in serialul american Dallas, serial care a inregistrat un mare succes in intreaga lume dar in special in Romania, el fiind foarte popular imediat după 1989. Actor chiar a vizitat Romania in acea perioadă.

Larry Hagman s-a născut in data de 21 septembrie 1931 şi a fost un actor american de film şi TV. Rolul lui JR din serialul Dallas l-a jucat in perioada 1978-1991, dar a avut cateva apariţii şi in noua serie lansată chiar in acest an.

---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

@ horatyu
    de ce imi modifici daca eu l-am scris primul