Bun,vad ca si-a facut update singur,dar de ieri nu imi mai merg clipurile embedded youtube de pe forum.Daca merg pe youtube e in regula,daca folosesc atat de criticatul IE din nou nu am probleme.Deci,back to "micsimoale".![]()
Bun,vad ca si-a facut update singur,dar de ieri nu imi mai merg clipurile embedded youtube de pe forum.Daca merg pe youtube e in regula,daca folosesc atat de criticatul IE din nou nu am probleme.Deci,back to "micsimoale".![]()
Am deschis simultan cateva clipuri de aici : http://sateliti.info/showthread.php?...755#post211755
Merg toate fara probleme. Sigur ai apasat butonul play ?![]()
Nu am apasat nimic,incercam prin telepatie.
Pai in IE cum naiba merg?Nu am schimbat nimic pe pc-ul asta,absolut nimic,am constatat in seara asta ca am alta versiune de Mozilla.Bine ca le toarna "fara numar".
Evident ... te-a accesat cineva şi ţi-a umblat prin setari. Nu-i dau numele ... se ştie![]()
la mine merg...
am dezinstalat vechea versiune - curatat registri - instalat noua versiune
ca sa nu stau sa ma loghez din nou pe siteuri am folosit MozBackup
ps. eu am oprit update-le automat (tools-options-advanced-Check for updates, but let me choose whether to install them)
M-am intors la 16,am reinstalat flash player si am instalat inapoi 17.Acum merg clipurile,o sa pun update oricum pe manual,nu inteleg de ce s-a dat peste cap.