Buna seara tuturor!La primul semn am si dat fuga cu decoderul la cumnatul meu,sa vad daca face si la el!Ambele decodoare,si al meu si al lui functionau fara probleme (putere 238,calitate 1.0E-7)!M-am intors cu al meu acasa si hd-urile se vad cu macroblocuri!Atat cablul cat si mufele sunt noi,nu cred ca puteau oxida asa repede,dupa 4 zile de la instalare a inceput sa se manifeste damblaua!Telefon prin preajma nu am,in schimb ar fi router-ul wireless(3m distanta),dar nu cred sa interfereze pentru ca router-ul e activ 24 din 24,dar macroblocurile le face aleatoriu,cateva ore dimineata,dupa aia o zi doua e o.k.,apoi seara,noaptea si dimineata urmatoare o ia razna,isi revine o jumate de zi dupa care o ia de la capat!In plus router-ul l-am montat acum vreo 2 luni,antena o am din august! Am schimbat lnb-ul cu unul quad hd ready cu noise 0,1dB,iar cablurile le-am si schimbat intre ele,deci exclud cel putin mufele!Ar fi ceva legat de tp-uri,dar nu e ca ma pricep cine stie ceractic am 6 entry point si alte doua care par a corespunde celor 2 tunere (dvb-s si dvb-s2)!Asa cum e reglata antena acum,pe 1 si pe 6 nu am semnal,pe 2,3,4 si 5 am semnal dar difera intre ele in schimb la putere nu scade sub 244(cu maxim 255) iar la calitate am si cu 3.0E-7 (cu maxim 1.0E-7 100%)!Acum am schimbat pe dvb-s2,am putere 246 si calitate 1.0E-7 100%!De dimineata nu am probleme,de pe la 5 ploua in continuu dar se vede bine!Nu stiu ce sa zic!