Cauta un cam Conax vers. 7 , cred ca de aici apar prb. de nerecunoastere/nedeschidere a cardului conax
Cauta un cam Conax vers. 7 , cred ca de aici apar prb. de nerecunoastere/nedeschidere a cardului conax
Modelul de cam conax pe care il are @mar1us mie imi merge pe tv Samsung 32es6710 (versiune soft 1030) doar programele SD......HD nu vrea dar problema apare din cauza softului de la TV, acelasi model de cam conax a fost testat intrun tv Panasonic TX-P42GT30 deschide si programele SD cit si HD, tv-ului Panasonic i sa facut update de soft si a mers (versiune soft Panasonic 1323).
Acelasi model de cam pus intrun receptor AMIKO 8000 sau AMIKO 8240 deschide programe SD si HD (Focus Sat).
In acest model de cam tot pe TV Samsung am testat o cartela de ProTV pentru (31,5 est) merge brici, momentan Media Pro pe satelitul respectiv nu mai emite si in format Full HD dar datele de receptie sunt :
11934 V 30000 2/3 dvb-s2 8psk satelit 31,5 est Astra 1G.
Last edited by aliosatvd; 04-03-13 at 21:55.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
la majoritatea televizoarelor poti pune soft cu un stick usb ,acum numai sa ai de unde lua si versiuni mai vechi de soft pentru tv-ul tau. Conectat la net televizorul nu vei putea sa faci downgrade ,toti fabricantii nu iti lasa decit posibilitatea schimbarii intr-un singur sens adica upgrade in nici un caz down. In alta ordine de idei ce model de diablo ai? chiar sa nu ai pe nimeni prin apropierea ta dispus sa te ajute? spune si tu care iti este locatia .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Ref la downgrade stiu ca nu se poate face online (oficial), dar am inteles ca este si riscant. Am mai avut un LG de 37, pe care am activat functia divx dupa un downgrade - riscant.
Am un diablo wifi 2.6, cu ultima imagine Underworld.