Salutare . Stie cineva pe un Optibox cum se face scanare manuala pe fiecare canal in parte ca la scanare de transponder nu gaseste nimic.
Merci.
Salutare . Stie cineva pe un Optibox cum se face scanare manuala pe fiecare canal in parte ca la scanare de transponder nu gaseste nimic.
Merci.
Multumesc Spaniolul , dar nu pot pune decat un singur canal , cand pun pid pt urmatorul , se pune peste primul.
E ok si asa , decat deloc , pana o sa le gaseasca in mod automat
pe 18 va fii automat pentru ca este tp 4 a lui max si magie magie avem taraf.etno,kanald si alte canale mai putin importante. tot se pot sa spun este ca incet incet max isi revine la normalitate si nu o sa mai fie nevoie de 3lnb pe oala asa o sa am mai putin de reglat la cei care ma suna sa le montez antena
Pentru cei cu Skystar2 ...in ALTDVB..se face asa:
![]()
.... in fine nu am vazut ca renunta la TP3 de pe Eutelsat W2 ! Deci inca nu ai scapat !!.
Credeam ca am scapat de marketing-ul ala idiot bazat pe receptionarea programelor free de pe unii sateliti , dar vad ca ma insel ! Pacat .... cam multe canale de umplutura ... ca sa zic asa ... ! Oricum trebuiau sa faca miscari ... fiindca sunt la coada cu noutatile !
Gata sa inchis robinetul pt FTA sa trecut la codarea in viacces si conax, acuma intra prin scanare automatacei care au max poate ne spune si noua care sunt programele ca nu imi apare decat Enc 1.....12.
Deci care sunt noutatile![]()