Dislikes: 0
Nu mai e voie sa discutam despre televiziuni? Nu mai avem voie sa ne exprimam civilizat despre programele unei televiziuni? Unde e politica in acest caz? TU (cel care ai inchis topicul) faci deosebirea dintre politica si politica editoriala a unui post TV? Unde am vorbit eu despre penele, pesede, usele, udemere, cefere, etc? Datorita acestui precedent se pot inchide destule topicuri de pe rsp. Toate pot degenera. Inclusiv cele de la sport. Mai degraba pot aparea acolo derapaje pentru ca suntem ca pe stadion.
Am fost uimit de faptul ca primul post de stiri din Romania (in privinta audientei si nu al continutului) nu a difuzat imagini de la un protest al fermierilor, un protest ce a avut loc in centrul Bucurestiului. Ce treaba are politica? De ce trebuie sa vina cineva, probabil un admirator infocat al acestui post sa inchida topicul? Probabil ar trebui modificat regulamentul RSP, mai adaugati un punct.... nu se discuta politica editoriala a postului TV antena 3.
Si cand exprimarea a depasit bunul simt "nu a intervenit" moderatorul? Sters sau banat?
Nu trebuia inchis topicu .eu nu am apucat sa laud politica editoriala
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Probabil ca se vor inchide si la sport iar despre circ politic sigur vor dispare topicuri de genul asta inca din fasa.
Receptia satelit nu are nici o legatura cu "politica editoriala" a nici unui post,e treaba lor ce transmit.Incearca pe site-ul CNA.
PS:Evitati poluarea politica pe shoutbox sau la "funny pictures",stiu ca e campanie electorala,daca trebuie neaparat sa faceti propaganda pe aici luati legatura cu admin si va pune un bannner,contra cost.![]()