-
ESS se muta pe 30 W HispaSat ?
De astazi cei de la ESS au un transponder activ la 30W HispaSat pe frecventa : 11382 H DVB-S2/8PSK 28000 5/6 !
Aici avem urmatoarele canale :
Kanal D Romania
Nickelodeon Hungary
TV Paprika Romania
VH1 Romania
The Fishing and Hunting Channel
DoQ
Top Shop TV
Fight Klub
Publika TV
FilmBox Hungary
FilmboxPlus Hungary
feed
Se zvoneste ca cei de la ESS au incheiat un contract cu cei de la HispaSat, plecarea de pe Thor este o pierdere pentru cei care erau abonati la Digi sau Focus !
Sau mai exista varianta de a incheia un contract cu cei de la Digital + pentru programele romanesti pentru diaspora din Spania si a emite si pe HispaSat si pe Thor !
Last edited by dic_star79; 02-11-12 at 15:42.
-
Golden Member
o miscare buna facuta de cei de la ESS
receptia satelitului Hispasat 1C/1D/1E @ 30° West in peninsula se poate face si cu antene de dimensiuni mici 0.60 cm
-
Banuiesc ca sunt multe locatii in care nu se pot receptiona dth-urile de pe 0.8W sau 39E datorita pozitionarii blocului/casei samd si ce s-au gindit ei hai sa mergem si la west ca si asa nu prea sunt canale romanesti in partea aia,sau nu?
-
Pentru Romania pozitia 30W este mult mai incomoda decat 39E sau 0.8W. Nu vad sa se mute vreun DTH romanesc acolo.
-
Ia uite ce acoperire are spotul 1E unde se afla TP.

Cred ca vor sa ofere un pachet romanesc si celor ce se afla in america ! oricum nu muta de pe 1w.
-
Rectificare coordonate receptie: 11382 H 28000 5/6 DVB-S MPEG2 !
Va ramane atat pe 0.8W Thor cat si pe Hispasat 30W !
-
Standard RSP member
Filmbox sa aiba oare probleme cu subtitrarea?Cand scrie pe doua randuri cel de jos nu se mai vede,sau e de vina softul din receptorul Opticum x403p.F&H scrie bine.DoQ nu are sub.Salut.
-
Golden Member
am verificat problema subtitrari la Filmbox
pe golden media 9080 hd --golden media uni-box2 subtitratrea functioneaza in mod normal avand firmware diferite cu/fara emu
pe vantage X-201 nu functioneaza subtitratre (nu am incercat toate firmwarele)
semnalul de receptie se mentine chiar si pe ploaie densa folosesc antena offset de 0.60cm+lnb cambridge o,7 dB 1998 (ploua bine aici)
-
Standard RSP member
-
gata testul s-a sfarsit/a disparut de pe 30w
-
Am intrebat direct la sursa si sunt secretosi nu vor sa dezvaluie ce vor sa faca...