pai la cei cu pay ma refeream si eu dar na poate nenea piccolo nu intelege sau nu vrea sa inteleaga si nu numa el

unii sau lecauit si nu prea isi mai spun probelem lor cu cardu sky,altiii urla ca din gura de sarpe......pai la vechemea mea nu cred ca am trecut ca gasca prin apa prin acest hobby si sa nu stim cam ce face fiecare......asta asa fie intre noi

acest hobby nu mai e hobby cam de multa vreme doar prostu de mine si mai vreo catva,catva nu inseamna 2-3

e foarte interesant ca toti ce pica sant cu musca pe caciula si asta nu inseamna sa ai ditamai pay,din pacate in aceast plasa mai pica si nevinovati,un ex e un coleg de forum care nu siguranta nu avea pay iar tot ce facea facea ptr noi si facea bine

sant atatia cu carduri de sky in share fara nici o problema dar isi vad de treaba lor..doar daca nu se gaseste vreunu sa le poarte de grija
sanu o mai dam ca aceste atacuri asupra cartilor au facut prapad asupra abonatilor......care sant?unde sant?
aceste atacuri e normal ca nu sant cu dedicatie la persoana x,y,z si mai fac si victime asupra abonatilor normali..insa nr lor e relativ mic si merita risca

cam cat credeti voi ca merge treaba cu arsu cartilor,microunde si alte inventi?..la infinit asa,sau avem impresia ca teamu de sky e o adunatura de prosti
oameni tac isi fac treaba au listele lor negre si cu persoanele cu reclamati de carduri busite la microunde...relax,totu e contorizat
ca se accepta acest share de catre provider e problema si interesu lor si ar trebui sa nu ne prea intereseze...ba chiar sa ne bucure
probabil va mai tine atat timp cat si ce i ce ar trebui sa stopeze aceasta piraterie fac share de le sar capacele in propria lor retea de net

in fine istoria e lunga si asta e......cum zicea colegu de mai sus,parerea mea