Bai ioooooooooon te-am trimis cu ciercu dar vad ca nu intelegi.
Fiecare isi da cu parerea
Toti ne pricepem la fotbal si politica , dar cand e sa jucam noi...cam dam cu stangu'n dreptu'.
Dislikes: 3
pai la cei cu pay ma refeream si eu dar na poate nenea piccolo nu intelege sau nu vrea sa inteleaga si nu numa el
unii sau lecauit si nu prea isi mai spun probelem lor cu cardu sky,altiii urla ca din gura de sarpe......pai la vechemea mea nu cred ca am trecut ca gasca prin apa prin acest hobby si sa nu stim cam ce face fiecare......asta asa fie intre noi
acest hobby nu mai e hobby cam de multa vreme doar prostu de mine si mai vreo catva,catva nu inseamna 2-3
e foarte interesant ca toti ce pica sant cu musca pe caciula si asta nu inseamna sa ai ditamai pay,din pacate in aceast plasa mai pica si nevinovati,un ex e un coleg de forum care nu siguranta nu avea pay iar tot ce facea facea ptr noi si facea bine
sant atatia cu carduri de sky in share fara nici o problema dar isi vad de treaba lor..doar daca nu se gaseste vreunu sa le poarte de grija
sanu o mai dam ca aceste atacuri asupra cartilor au facut prapad asupra abonatilor......care sant?unde sant?
aceste atacuri e normal ca nu sant cu dedicatie la persoana x,y,z si mai fac si victime asupra abonatilor normali..insa nr lor e relativ mic si merita risca
cam cat credeti voi ca merge treaba cu arsu cartilor,microunde si alte inventi?..la infinit asa,sau avem impresia ca teamu de sky e o adunatura de prosti
oameni tac isi fac treaba au listele lor negre si cu persoanele cu reclamati de carduri busite la microunde...relax,totu e contorizat
ca se accepta acest share de catre provider e problema si interesu lor si ar trebui sa nu ne prea intereseze...ba chiar sa ne bucure
probabil va mai tine atat timp cat si ce i ce ar trebui sa stopeze aceasta piraterie fac share de le sar capacele in propria lor retea de net
in fine istoria e lunga si asta e......cum zicea colegu de mai sus,parerea mea
Bai ioooooooooon te-am trimis cu ciercu dar vad ca nu intelegi.
Fiecare isi da cu parerea
Toti ne pricepem la fotbal si politica , dar cand e sa jucam noi...cam dam cu stangu'n dreptu'.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
Am fost plecat 2 saptamani de acasa si nu am gasit nici receptorul , nici frigiderul, si nici televizorul...
Nea @BB care este:
treaba cu VPS care este, sta cam ase:
Daca iti faci cont iti trebuiesc date, Nume Prenume, bla bla...
Daca faci matale VPS cu pai sau fara si un pretin te da'n gat ti-o sufat astia cu tat.
Nu cred ca ai carti clonate si te dai drept ne-a-micu' de pringuresti sa nu te gasazca ajtia.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
piccolo08 ai putea să scrii in limba romană? Mulțumim.
Poate va luati cercul si va plimbati cu el la vecini,acolo unde ati inceput sa il folositi.![]()
dezbate mai pe larg subiectu...sa inteleaga si prostia mea...desi in final mi se cam rupe mie unde ma plimb eu cu cercu,ptr ca demultisor ptr mine rsp e pe linie moarta,iar ca sa intru doar sa vad ce aberatii spun majoritatea si ce lucruri bune spun ce i putini..aia nu e o problema\
tu fa ti datoria ta morala
deocamdata esti pe sectiune offtopic,unde sant doar 3 posturi referitor la acest uimitor cerc si precum vezi nu are IZ politic..ala de iti place tie
daca nu ai cerc,desi eu cred ca il ai,ar trebui sa ti iei unu....eu deocamdata nu ti l dau pe al meu...
@laleaua daca e offtopic nu inseamna ai voie sa ataci useri.Mai ales ca respectivul user nu avea nici o treaba in acest topic,nici nu postase ceva pe aici.
Deci pleci de acasa si opresti receptorul,intre timp serverul merge bine mersi pe vps.Carduri au fraierii.![]()
gata ce?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
mai eu am impresia ca voi prostiti pe zi ce trece..unde am atacat eu vreun user?
aaaa ca asta intelegi tu sau asa vrei tu...si nu numai,ca si eu tot asa pot intelege.....Doamne ajuta ca am scrius eu topicu
ca sa ti traduc adliteram ce am scriu eu..ar veni cam asa......
....aoleu ca vine ala micu si imi spune sa iau cercu.......cu cercu asta am ramas un pic blocat ca na ma m cam socat
cand oi specifica eu numele userului care e cam asa...piccolo08.....atunci ma poti acuza ca atac vreun user
vou prin staff vi se cam da DELETE pe trecut sa nu spun mai mult....la cate acuzatii am primit eu de la toti labarii si nu mi se adresau cu LALEUANEAGRA.....dar na la catva vi sa cam pus pata pe mine......insa cam uiti multe si repede,in fine ptr mine asta intr o lume virtuala e egal cu zero
acuma referitor la cuvantu ..cerc...ar fi culmea sa ma acuzi c al folosesc dar na....daca tu asa vrei din lipsa de preocupare,o poti face
in rest numa bine,cam atat si cu subiectu asta de la mine....in rest poti sa dezvolti cat vrei
apropo cine la chemat pe nea piccolo08 sa vada postu?ca deh nu mai postase demult pe acilea......aaaa amici comuni
"mai eu am impresia ca voi prostiti pe zi ce trece" si cuvinte ca labari,prosti,etc.Controleaza-ti limbajul,nu e prima data cand ti se atrage atentia.
Sunt uimit să văd cată amărăciune colcăie in unii și și-o varsă pe-aici. Cred că acest topic s-a epuizat, poate fi inchis![]()