La mine intra si cu antena de 1m!
Numai pe dream face probleme, (merge sacadat rau) pe celelalte doua receptoare merge perfect.
La mine intra si cu antena de 1m!
Numai pe dream face probleme, (merge sacadat rau) pe celelalte doua receptoare merge perfect.
Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!
@cipryDXfeed - Inverto Black Ultra Twin
Incercat acum cu inverto black ultra nu are semnal pe alien si 2 la frecventa asta .
Incercat astazi cu doua receptoare , antena de 1.8m, pe Vu+ le scaneaza dar nu le pastreaza ca servicii, pe GM le scaneaza si raman ca servicii dar semnalul fluctueaza foarte mult de la 75 la 85 % si imaginea este la limita !
nici in constanta nu pot receptiona semnalul la etno si taraf cu o antena de 1.2
Last edited by delta2k2; 05-12-12 at 11:21. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Se pare ca sa schimbat ceva,ca a aparut semnal
![]()
![]()
Cu antenă de 0.9m, aproape de Lugoj, SNR 75%:
![]()
pina la urma era sau nu era problema de semnal? De remediat nu s-a remediat nimic, au marit puterea pe uplink bineinteles si pe downlink vine mai puternic semnalul si au disparut problemele de receptie la utilizator dar asta nu va tine le nesfirsit . Ciudat e faptul ca in ciuda problemelor cu acest satelit televiziunile din Romania si chiar si providerul freesat insista la aceasta pozitie orbitala .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Cei de la Eutelsat au preturi mai accesibile fata de cei de la SES, iar cei de la DigitalSky au preturi acceptabile pentru uplink, fata de cei de la ESS.
eutelsatul asta de la 16est are probleme cu semnalul tot timpul nu doar in anumite perioade ale anului. Eu am ramas surprins de fluctuatia semnalului pe o antena de 1,4m fixa pe 16est pe transponderul Tvr in conditii de vreme senina de la 13,5-14 db cadea la 9-9,5db dupa 15-20 secunde revenea dupa 1minut sau 2 iar avea o cadere de 15-20 secunde. Am schimbat vreo 3lnb-uri acelasi comportament.
Am uita sa precizez perioada -sfirsit septembrie inceput octombrie anul trecut.
Last edited by claudiu; 16-02-15 at 22:04. Reason: scapare
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Deci: problema nu este de semnal. Semnal am. Setez frecventa polaritate sr si tot ce trebuie... imi arata semnal destul de bun insa cand dau cautare imi spune ca nu a gasit nimik. Am incercat si pe alt tip de receiver si la fel setez frecventa totul ok, indica semnal si nu gaseste programe. aceeasi operatiune am facuto si inainte si totul era ok. problema am observato ieri. daca pe drembox incarc lista de programe si sunt si programele astea incluse..merge . dar la o cautare nou pe un decodor in care nu sunt memorate apare acesta problema.
Au remediat astazi. Am dat scanare si e ok fara sa fi facut ceva. Acum le gaseste pe toate receptoarele
pune setari de aici http://sateliti.info/showthread.php/...836#post243836 si merge